Nas novokonponovane bosnjake,ex muslimane,vjecito muci pitanje zasto "nasa" braca Arapi ne ulazu u nas kada smo iste vjere.Odgovor je bolan,oni nas ne smatraju bracom,izvorni Islam nas smatra otpadom od vjere jer su nam prazedovi prodali vjeru i obrazza vrecu brasna te od nas napravili nakaradnu naciju omrzenu u svijetu.Ko jednom izda vjeru,izdace i opet.Ne mozemo mi biti njihova braca kada u nama tece cista Hriscanska krv
Arapi su nama 28 miliardi dolara da se mi obnovimo poslije rata, a to da se iskoristilo u napredak mi bi sad recimo bili kao Austrija. I kroz mene tece krv muslimana.
@Zlobni Mujo Sa Marsa se vidi da si obični smrdin koji glumi Bošnjaka. A ako je iko izdao vjeru, to ste onda vi Srbi jer ste prodali svoju drevnu panslavensku vjeru za šaku hrišćanskih zlatnika. Kome vi ima da pričate o "prodaji vjere"??? Naši Bošnjani je nisu prodali ni onda kad su na njih poslane križarske trupe, a razlog za prelazak Bošnjana na Islam nije bio samo jedan, već ih je bilo na desetine, a između ostalih i revolt protiv OBJE crkve i one istočne ortodoxne i one zapadne katoličke jer su OBJE nasilnim putem htjele da ovladaju našom teritorijom.
Prikaži sve komentare (322)