JBO MATER AKO IMA VECIH RETARDA OD OVE NASE MURIJE EVO GLAVE. Zakljucaj govno u auto i kraj a ne svaki prolaznik otvara i zatvara murijska vrata jbte ne bitno sta je u pitanju. Dvojica flouroscentnih setaca ne znaju bil lijevo bil desno... tamo vamo... agilni ste u pm... Vozac ako je kriv najebat ce, ako ima veze NEĆ vjerovatno a svi ce ga zaboraviti vec sutra. S obzirom da mu samo inicijale objavljuju hmmm... USPUT JBM MATER SVIMA ONIMA KOJI SU SVIM SILAMA DOPRINJELI DA MI SJBU MOJ GRAD, DA MI SJEBU SARAJEVO. JBM VAM KOSTI PREDAKA SUMARI JEDNI MARS U SUMU SJEBALI STE MI GRAD MAXIMALNO!!!
kolko si platio grad drug, ako je tvoj il ti je to babovina ??? I ja ev gledam da nabavim sebi kakav pa se raspitujem :)))
haha kako bi jedan rodjeni Njujorcanin onda trebao reagovati na milione sugradjana iz Afrike, Azije, Evrope ma iz cijelog svijeta...koji se slivaju vec stotinama godina...i dalje iz godine u godinu je.bem vam familiju s*** ste mi NJUJORK unistili ste MOJ GRAD...vi divljaci iz Afrike, vi insektoidi iz Kine vi barbari sa bliskog istoka itd itd jelde malo ne zamislivo zvuci! mi i jesmo u ku.rcu jer svi ha sa sela ha iz grada mi smatramo sve nesto oko nas nasom babovinom... ako si iz sarajeva sarajevo tvoje ako radiš u bhtelekomu, nema šta...bhtelekom tvoj i ti si hadzija i sve onda ide po familijskim vezama posle tvoje smrti ide tvoje dijete...ko plemićka titula ako si pored šume...pola šume tvoje i potok i gora...nem ako da tome pridje...odmah radi puška...samo ja mogu sjeci drvo u toj šumi...ne smije ni šumar da mi pridje... marin dvor...vatra kafici i ostala šminka...nema ko šta tu da pridje...ja se tu rodio i sve su sad pi.cke tu moje...koju god pogledam...sad to ne smije niko pogledati sa strane odmah mu ja prilazim i trazim da kupi ciglu blok odmah radi cakija...:-D kako smo debilni!
Prikaži sve komentare (291)