Bitno da su Šimunić i ona pjevačica na klixu bili proglašeni fašistima zbog tri riječi. I najviše su ih osuđivali upravo oni koji sada pozivaju na istrebljenje Židova i ponovno rođenje Hitlera. Gamad licemjerna. Nema većih licemjera od turbo-Bošnjaka. Fašisti sve jedan do drugoga.
@ROLAND ti prika, il si GLUP il se pravis naivan kad opravdavas FASHISTE Simunica i onu wanna bee pjevaljku sa ovim HITLEROM SHARONOM, jer fashizam je fashizam, bilo cionisticki, cetnicki, ustaski ili bilo koji drugi. "za dom spremni" je bio SLUZBENI FASHISTICKI pozdrav i nikada u historiji se nije pojavljivao bas u tom obliku. bitan je SMISAO, a Simunic je SVJESNO i NAMJERNO uvrijedio sve antifashiste koji su stradali od NDH i Hitlera.
A eto stvarno si mi pametan, niti pozivam rađanje Hitlera, niti istrebljenje Židova.. jednostavno osuđujem svaki oblik terora nad muslimanskim stanovništvom jer sam i sam musliman! A ovaj čiko na slici je zasluzio jedno tesko mučenje koje bi trajalo 3-4 godine! Konstantno udaranje a da pri tome bude živ i da osjeti bol ;)
Prikaži sve komentare (248)