Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
85 godina...u komi godinama...baraba odgovorna za pokolj Palestinaca u Sabri i Šatili 1982...čeme si više na aparatima...i kad bi mogao napisati knjigu o svom životu,bila bi to najužasnija knjiga,jer si svugdje ostavio krvave otiske svojih zvjerskih šapa...
Zelim mu bar jos 10 godina na aparatima govno cionisticko
ajd ne laprdajte nego se prijavite za Siriju, bice sve ok...
Dokaz da Bog postoji :) 9 god.u komi,ah ljepote :)
ako ti je to dokaz da bog postoji, onda je sigurno samo to da si ti budala
ne vjerujem da bi se moja mama složila s tim, ali možeš je pitati. i ja tebi želim dobro veče i sve najbolje u novoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
8 godina zivi ko biljka...jadni mali Saroncic...
Umro da Bog da !
ne znam kako možete tako govoriti, moje pola familije je umrlo od zločudnih bolesti i moždanih udara, ja sam isto bolesna,što sad ispada da smo svi to zaslužili?mene su u školi zlostavljali,svašta sam proživjela, a tim skotovima dlaka s glave nije pala i oni su zdravi,a ja bolesna i gdje je sad tu pravda? mnogi zli ljudi uživaju u životu,a oni koji nisu zaslužili se pate tako da ta teorija o kažnjavanju, karmi i čemu već ne stoji. Za ovog lika ne mislim ništa niti pozitivno niti negativno,ali vi trkeljate gluposti!!
Cemu uopste ovaj clanak ? Koliko je bivsih politicara u svijetu bolesno ? Zasto se ne pise o svakom od njih ? Zasto bas o Sharonu ?
http://bakssuzz.MyOpportunityPlus.com/
Dobra ova 2014 godina padaju zločinci ko muhe, juče onaj četnik sa komplet porodicom ,danas ova pičketina židovska, šta reć osim MAŠALAAAAAAA.
Krepo krepo Krepo
Raspadao se da Bog da! Koliko je samo on svijeta unesrecio dok je bio na vrhuncu svoje snage, koliko je samo djece i majki ostavio uplakanih. Zelim da bude ibret i pouka svima ostalim. I posljednja zelja da ovako lijepu vijest cujemo i za Mladica, Plavsicku i sve one silnike koji su mislili da za njih nema zakona, amin!!
zar je jos "ziv"?
Zaboli me dupe za njegovo zdravstveno stanje
U komi, a da reaguje na fotografije? Hajd' da reaguje, tj. Da je zabiljjezena mozdana aktivnost prilikom glasova porodice, ali covjek koji se nikad nije probudio ne moze logicno ni vidjeti.
toliko o noksicu: Direktor Javnog preduzeća "Autoceste FBiH" Ensad Karić nije želio komentirati novonastalu aferu u Turskoj, u okviru koje je zamrznuta imovina vlasnika kompanije "Cengiz Insaat" Mehmeta Džengiza (Cengiz), čija firma u BiH gradi najvredniju dionicu autoputa dugu 20 kilometara. Vidio u medijima Upravo su Karić i premijer FBiH Nermin Nikšić (SDP) u maju 2012. godine potpisali ugovor s Mehmetom Džengizom za gradnju dionice Vlakovo - Tarčin na koridoru 5C, čija je vrijednost procijenjena na 237 miliona dolara.
Kloksovcima matematika nikad nije bila jaca strana 14-6=9 po njihovoj matematici... Qurvin sin je bez alo u komi 8 a ne 9 god. Kako god malo je sta je zasluzio, ja mu od srca zelim jos 20 godina hiberniranja i da sav istruhne prije nego umre pa da ga u grob stave manjeg nego se je rodio...
sviđa mi se kako razmišljaš :) pridružujem se ovoj "novogodišnjoj čestitci" :)
Hajde bolan da to napiše normalan naslov i članak, čuj zdravstveno stanje mu se pogoršalo.. A o matematici da ne pričam.. Ne znaš više ko koga j**e ovdje :).. Uglavnom dobro si to sve rekao ;)
Krepaj šaro i olakšaj život ljudima u Palestini...
Zar pas još nije krepo.