Velika Britanija preuzima tron ekonomske sile ----------------------------------------------- Engleski humor i bosanska glupost zbog toga sto prenose ovo nonsense engleske. Britanija ekonomski nikad nije bila gora, izgubila je cak sesto mjesto u svijetu od Brazila, sa tendencijom daljnjeg potapanja, stampaju funte iz nicega skoro kao Ameri dolare, raspradoli sve sto su mogli, da im nema Francuza, bili bi pod svijecama jer im Francuzi posjeduju kompletnu proizvodnju i distribuciju elektricne energije, Svabe i Francuzi im posjeduju zeljeznice, nema sanse da predju Brazil, a da ne govorimo o Francuskoj ili Njemackoj i da se Skotska ne odvoji od Britanije sljedece godine. Engleski humor.
pricatj ti sta hoces...engleska vec vijekovima kroji mape svijeta...i dan danas one ne dolaze iz washingtona...nego iz Londona!
No, u izvještajima se navodi i to da bi britanska ekonomija mogla pasti iza Indije i Brazila koji se razvijaju velikom brzinom. ------------------------------------------ Ovi Klixovci izgleda kad prepisuju clanke sa Daily Maila, vjerovatno nemaju pojma da je Brazil jos lani presao Veliku Britaniju. Inace 'ta ce Englezi, prodali struju Francuzima, prodali zeljeznice Francuzima i Njemcima, prodali auto industriju Indijcima, Kinezima i Svabama, prodali trgovinu Svabam, prodali fabrike svima, sad mogu samo stampati iz nicega funtu i nadati se cudu. Inace Brazil je vec presao Britaniju po GDP-u. Povratak u realnost. Brazil to overtake UK as sixth-largest economy http://www.telegraph.co.uk/finance/globalbusiness/8860417/Brazil-to-overtake-UK-as-sixth-largest-economy.html
Prikaži sve komentare (46)