Jeste dok nisu čuli njegovu izjavu jučer povodom činjenice da ja na nedavnjašnjoj večernjoj gali fudbalera u Švedskoj Anders Svenssonu dodijelen Volvo XC60 (100.000KM) za 146 rekordnih nastupa u Švedskoj repki, a ženska Theresa Sjogran dobila šipak za svojih 187 nastupa za žensku repku. "Neka joj dodijele biciklo sa mojim potpisom i to je to i neka prestanu uporivati muški i ženski fudbal a i ona nek više umukne" Uvjek sam rekao i to stoji i danas a Zlatan i to sam potvrđuje: lopta ima više sadržaja nego njegova lobanja, bolje mu 100 puta šutati loptu i šutiti, inteligencija je na 0.
A ko to gleda zenski futbal ? Od njih nema ni zarade, prazni stadioni a publika je samo njihova rodbina. Gledao svedsku zensku repku, nam 20 ljudi na stadionu.
@Dino Z Stari vjeruj mi da će švedska ženska repka uvijek i u svako doba pobijediti all star ekipu BH premier lige. Ne vjerujem da si gledao švedsku žensku repku jer im je posjećenost solidna. Bio sam gore i to mogu potvrditi u svako doba jer cure igraju ko navijene!
Prikaži sve komentare (61)