Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
my ass
Zaboli me za njim neka stvar
sto ne jebete mater onoj laznoj humanitarki koja je izofiralal i mater i malog hajrudina pa je to sve lijepo naplatila a niko vise ne pise o njoj nego najlakse njemu jebat mater on je poznatiji a tea drma li drma
Jeste dok nisu čuli njegovu izjavu jučer povodom činjenice da ja na nedavnjašnjoj večernjoj gali fudbalera u Švedskoj Anders Svenssonu dodijelen Volvo XC60 (100.000KM) za 146 rekordnih nastupa u Švedskoj repki, a ženska Theresa Sjogran dobila šipak za svojih 187 nastupa za žensku repku. "Neka joj dodijele biciklo sa mojim potpisom i to je to i neka prestanu uporivati muški i ženski fudbal a i ona nek više umukne" Uvjek sam rekao i to stoji i danas a Zlatan i to sam potvrđuje: lopta ima više sadržaja nego njegova lobanja, bolje mu 100 puta šutati loptu i šutiti, inteligencija je na 0.
A ko to gleda zenski futbal ? Od njih nema ni zarade, prazni stadioni a publika je samo njihova rodbina. Gledao svedsku zensku repku, nam 20 ljudi na stadionu.
@Dino Z Stari vjeruj mi da će švedska ženska repka uvijek i u svako doba pobijediti all star ekipu BH premier lige. Ne vjerujem da si gledao švedsku žensku repku jer im je posjećenost solidna. Bio sam gore i to mogu potvrditi u svako doba jer cure igraju ko navijene!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e, gledajte sad komentare xD
ma zlatan ne valjaaa fuj fuj :D
jesi to i ti "baby-troll"? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Može u švedskoj, jedino tamo.
hebes ovu legendu ako nije imao 5 min.za bolesno djete :(
Govno jedno ...:(
To je isključivo krivica one humanitarne kriminalke Thee, ali glupi narod ko ti uvijek padate na laži.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
i jeste legenda svedske
hebes ovu legendu ako nije imao 5 min.za bolesno djete :(
naravno da mi zao sudbine rahmetli Hajrudina ali ne osudjujem ga Bosna (tj. savez) ga je davno odjebao, neznam da je poceo zvalo ga bi svako bolesno dijete da dodje sta mislis koliko tih poziva dobije menedzment messija ili ronalda pa ne odu, posalju novac ili dres ili slicno i to je to ...a mi zakuhali oko zlatana i ocrnjavamo ga ...jbg, jaro nisam tvog misljena PS: ali samo zbog nicka ti lajkam komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)