Ma nece srbi u 4. rajh, to je slobodarski i castan narod. Vise nego casni oni su kreativni, narod sa cetiri dimenzije bas koliko ima strana svijeta. Ima ih na cetiri strane pa ko triumfuje oni samo izvuku kec iz rukava. Znaci "bela kokoska" treba da ima cetiri a ne dvije glave. Identicno je bilo i u 3. rajhu a poslije svi primali partizanske penzije. Sasvim slucajno nisu postali katolici kao sto i hrvati sasvim slucajno nisu postali pravoslavci. Zanimljivo kakvi su to jaki i optimisticni vjernici pa su hudovicu udu Jelenu u toku cetrestine njenom muzu udali za Anadolskog sejtana, taj dogadjaj slavila je cijela zemlja cetveroglave kokoske. Sjetite se o potomci tepeshovi!!!!
sve si pobrkao...prvo nisu srbi potomci tepesovi vec je tepes srpskoga roda...jedan od viteza srpske masonske loze,koja je bila treca u svijetu a ni danas nije za odbaciti...vec nekoliko godina se u bg odrzava svjetski skup masona...drugo srbi nece nikad u eu ali samo zato jer nece pod germansko vatikansku cizmu...tko hoce siroko mu polje
Kad mlada pristane da se uda i kad dodje u djerdek rasirenih nogu nema vise da nece, Hans se nahajco na Joku, Joke navlazila i gotova stvar. Ko voli vizuelne efekte sa vazelinskim pomagalom neka gleda ja necu. Nasmijavas me svojim ravnodusnim laganjem i samohvalom. Pravi si anamo on :).
Prikaži sve komentare (66)