Srpska radi, vehabijsko i Muslimansko Sarajevo u muslimanskoj federaciji za nase pare dzamije gradi(Srpske pare za Muslimanske institucije u Sarajevu,t.j. Muslimanski anti-dejtonski i neustavan sud i tuzilastvo naravljeno samo za ilegalni progon i hapsenja Srba u Republici Srpskoj i prikrivanje mudzahedinskih i Muslimanskih zlocina za vrijeme Muslimansko-Arapsko-Islamisticke agresije na BIH zarad stvarnja al-kaidine Saudijske sunni veliko-Muslimanske dzamahirije u srcu Evrope i to na nasoj Sroskoj zemlji)a Srpskim penzionerima i borcima bi od tih para sto ih Dodik daje Muslimanskom Sarajevu, jadne penzije i pomoc od 140 km, bile bar najmanje 300, 400 km, sta radite to vi Srpski poslanici u parlamentu BIH?ko vas je ovlastio da milijarde konvertibilnih maraka dajete Muslimanskim institucijama u Muslimanskom Sarajevu, dok ljudi koji su zivote dali braneci Srpsku od mudzahedina i Islamista umiru od gladi, kao i penzioneri u R.S-U, pa sudicemo vam za to prije ili kasnije, zapamtite, SRBI!!!
Vidi ovog Markana sto isti tekst kopira kod svake vijesti na klix.ba. Pa bolan Markane, tebe Dodo izgleda placa na normu. Valja ti se znojiti do izbora. Steta sto nam uneredi ovu rubriku komentara. 'ajde malo oladi!!
Za sex sa tvojom sestrom na koji potrosim po pola dana, kada ne pisem komentare ovde mi niko ne placa, imaces sutra sestrice Srbe pravoslavce, cetnike, treba da nazdravimo na tome sa tom brljom od 41% koju spominjes!..balija islamista, a zna koliko % ima u jacim rakijama...c.c.c!
Prikaži sve komentare (276)