Ma nije njima u interesu da narodu bude bolje, bit ce izgleda za 10-15 godina, 10% bogatih koji nece znati sta sa parama, a mi ostali cemo im biti robovi, kako je krenulo sve nizbrdo. Drze se ove budzetlije zajedno vise nego iko, tesko da ce se sta na bolje poceti mijenjati u ovoj drzavi, za obicni narod mislim, ne na ove nehl***vce koji uzmaju lovu, a ne rade nista korisno!
A jeli tebi u interesu Almire???Gradjanima je u interesu da nam bude bolje i MI GRADJANI SE TREBAMO IZBORITI ZA NASE BOLJE SUTRA!!! Puti to sta je njima u interesu oni se bore za svoj interes i netreba im tvoja briga ,mi trebamo gledati sta je nama kao gradjanima u interesu i boriti se za svoja prava!!Takva razmisljanja su nas i dovela dotle da nam je kompletan sistem u rasulu...izvini nista licno al otvori oci i tvoja buducnost i buducnost tvoje djece je u pitanju...svi smo u istom s*anju!
Pa normalno da bi volio da "NAMA" obicnim ljudima bolje, nego ovim politicarima i njihovim prijateljima tajkunima koji se po nama doslovno pisaju, sta nam sve rade. I ja sam za to da se uradi, i ucestvovao bi, sto se tice ove peticije, da je u mom gradu odmah bi otisao da se potpisem, i ja sam vise da se u ovoj nasoj BiH stvari promijene na bolje, nisam ni za odlazak iz ove Zemlje. Mada svakim danom covjek sve manje nade ima da ce nam ici na bolje! Vec se treba izboriti za sebe sto je moguce vise..
Prikaži sve komentare (54)