Da li je i Bakir okrenuo leđa Meronu? Da li je iti jednom jedinom riječju kazao kako ne podržava to što se radi zadnjih mjeseci u tribunalu? Da li je bar upitao zašto je Harhof tako nelegitimno uklonjen sa funkcije? Zar nije sramotno i kukavički da se jedan sudija (danski!) više bori za pravdu nego što se naši političati bore?
Sreco moja nasi politicari se ne bore ni za sta osim za stolicu!! S obzirom da su nasi politicari uvaljeni do guse u kriminal i korupciju ,oni samo klimaju glavama MZ-ju i nesmiju ni pisnuti da se nebi podigla optuznica protiv istih ...80% vlade i drugih organizacija drze stranke(uposleni) koje vriste da su ugrozene (provjerena informacija prije 2 dana i tacna 100%)...a gdje smo mi u svoj ovoj prici kao vecinsko stanovnistvo BiH ??
@antraks Bakir mu šapno "ne znam šta je ovo jarane, nisam ja ništa organizovo ocam Alje" :) Šta će se bona političari borit za pravu kod sudija? Haj što ti bulazniš, ali 22 plusa i nula minusa. Tačno glup narod u globalu, čast izuzecima.
Prikaži sve komentare (91)