Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žrtva holokausta...pa umjesto da pomogne žrtvama proteklog rata u BiH on pomaže počiniocima.Šta bi bilo da su nacisti pušteni poslije Nurneberga!!!
Holokaust i stradanja Jevreja u gasnim komorama u Aušvicu su izmišljeni, naročito nakon izjave da je za gušenje korišten plin "Ciklon B", od kojeg su odustali u SAD za izvršenje smrtne kazne. Naime, prostorija za izvršenje smrtne kazne i ostale prostorije su morale biti hermetički odvojene, što je izuzetno otežavalo i poskupljivalo izgradnju objekata za izvršenje smrtne kazne. Sa druge strane, provjetravanje prostorija, nakon upotrebe ovog smrtonosnog plina, trajalo bi satima, komplikujući ponovo izgradnju takvih objekata. Na osnovu ovih karakteristika, potpuno šuplje zvuči cifra o milionima ugušenih, jer su tuš-kabine (za koje se navodi da su korištene u Aušvicu i drugim konc-logorima), bile sve samo ne podesne za takvo nešto. Zamislite koliko bi se sati moralo čekati da se izvjetre da bi se njima sigurno mogli približiti čuvari i drugo osoblje? Ovo navodi francuski pisac Rožer Garodi (Rouger Garaudi) u knjizi "Temeljni mitovi modernog Izraela"(http://www.radioislam.org/islam/english)
Bravo za inicijativu... Neka svijet zna da nismo stoka koja nema pojma niočemu...
А мунирица шта ли jе она окренула боже драги ? Сигурно педу то joj одговара више него ишта
Dobro da li se išta na ovoj dvodnevnoj konferenciji dešavalo ili je sve bilo u znaku ovog incidenta. Poznata je stvar i praksa da često puta razne skupove, konferencije proprate protesti, neslaganja i sitni incidenti ali skup ili konferencija imaju svoj tok, novinari izvjeste o svemu pa i o incidentu. Kod nas duboko ukorjenjeno senzacionalističko izvještavanje podrazumjeva da sve treba podrediti spektaklu a ni rječi o sadržaju konferencije!
Svi koji su prošli golgotu zvanu BiH od 1992-1995 znaju da je srpsko-hrvatski savez htio uništiti Bošnjake,ali Meron mora da priča priču svjetskog policajca .Da je htjela Amerika pomoći u startu ne bi bilo ni rebrenice ni ostalih stratišta.Ipak Ameri su zakuhali i kasnije pomogli Bošnjacima ipak vjerovatno iz nekog njima poznatog interesa.
Čifut iz Izraela, došao u SAD i uzeo američko državljanstvo, a onda zasjeo na čelo Haškog tribunala da oslobađa sve same genocidaše, koji su osuđeni po osnovu komandne odgovornosti - za račun čifuta. Ne zaboravite da sudija Meron predstavlja politiku SAD, koje se nikada nisu oglasile niti ukorilie niti odbacile ovakve njegove stavove! Ne zaboravite da je u ratu odluke o (NE)intervenisanju u Srebrenici donosio Jasuši Akaši, Japanac, izaslanik Butrosa Galija, Egipćanina, a svi dobro znaju koliki je uticaj SAD na Japan i Egipat?! Nemojmo sebi dozvoliti da od drveta ne vidimo šumu...
Naša greška je u tome što mislimo da će uvijek neko drugi riješiti naše probleme. Ovdje narod (žrtve) treba uzeti pravdu u ruke. Mnogi gledaju zločince kako se šetaju slobodno ili ove koji se vraćaju iz rezidencijalnog Haga nakon par godina. Uzmi pravdu u svoje ruke! Oko za oko, zub za zub!!!
vidi ovih bošnjačkih, a bogme i bosanskih, retarda -- kao razlikuju između ličnosti glavnog suca i samog suda... kao da to nije jedan kroz jedan!!
Jadni Meron, al se nagleda primitivaca za dva dana svoje kratke i definitvno posljednje posjete Bosni. Nasli muslimani da njega ispituju kako se osjeca na mjestu zlocina. Multietnicari sto su udomili Al Kaidu i potomci onih sto su u ustaskim uniformama Jevreje u kolonama sprovodili u Jasenovac. Pocece se Meron i lijevom i desnom krstiti.
Idi saša pasi travu, konju vlaški.
Ah ah, kakva sreca! Ne jedan, nego dvojica saljivdzija. Sipa te sale ko iz rukava, rodila vas majka duhovite. Mirsad je bio fantastican sa svojom replikom, ali je kahva nadmasio i njega i samog sebe sa dvostrukim fazonom o jednom trosku. On nije iskoristio standardnu posalicu "sasapopuskin", nego nesto sasvim novo "sasapusiga". Za to svarno treba imati smisao i urodjeni dar za komediju. To se ne moze nauciti. Naravno, sve je zavrseno sa fantasticnom, dvosmislenom posalicom "imas ga pravo u obje ruke". Srdacan pozdrav, dragi moji komedijasi.
Ja stvarno ne znam ko je ovog starog prdonju zvao u BiH i sa kojom namjerom?? Šta nas treba da boli šta oni misle o genocidu i o stradanjima muslimana. Mi nikada ne trebamo zaboravit šta se desilo i mi jedini znamo šta je bilo, a ove smrde sa strane ko ...
Nisu dobile donaciju za ovaj mjesec
Sve pohvale organizatorima i ucesnicima inicijative.
Meron is Ignorant Bastard !!
Koliko je nacista pusteno nakon par godina zbog dobrog vladanja?
Da li je i Bakir okrenuo leđa Meronu? Da li je iti jednom jedinom riječju kazao kako ne podržava to što se radi zadnjih mjeseci u tribunalu? Da li je bar upitao zašto je Harhof tako nelegitimno uklonjen sa funkcije? Zar nije sramotno i kukavički da se jedan sudija (danski!) više bori za pravdu nego što se naši političati bore?
Sreco moja nasi politicari se ne bore ni za sta osim za stolicu!! S obzirom da su nasi politicari uvaljeni do guse u kriminal i korupciju ,oni samo klimaju glavama MZ-ju i nesmiju ni pisnuti da se nebi podigla optuznica protiv istih ...80% vlade i drugih organizacija drze stranke(uposleni) koje vriste da su ugrozene (provjerena informacija prije 2 dana i tacna 100%)...a gdje smo mi u svoj ovoj prici kao vecinsko stanovnistvo BiH ??
@antraks Bakir mu šapno "ne znam šta je ovo jarane, nisam ja ništa organizovo ocam Alje" :) Šta će se bona političari borit za pravu kod sudija? Haj što ti bulazniš, ali 22 plusa i nula minusa. Tačno glup narod u globalu, čast izuzecima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KO JE OSOBA KOJA JE NAREDILA DA SE MAJKAMA ODUZMU AKREDITACIJE? LOVITI, ULOVITI, RAZAPETI NA STUP SRAMA, DATI MU OTKAZ ILI GA KAZNITI NA IZBORIMA. ZNACI KO JE TAJ SRAMOTNIK, TA SRAMOTA LJUDSKOG RODA KOJI JE OVIM LJUDIMA ODUZEO AKREDITACIJE?
Nego vidi Bakira, cekaj Bakire sad ce izbori, samo nastavi lizati dupe bjelosvjetskim hohstoplerima.
Organizatori/ke, koji su u trku izašli za učesnicima/cama, kako bi ih (nas) što prije uklonili...Majkama nisu oduzete akreditacije, samo grupi građana i građanki koji/e su izašli s banerom.
Taj Meron je sramota ljudskog roda.