U pravu su. Ja nisam nikakav navijac, ne pratim nas budbal, ali sve vise primjecujem da mnogi navijaci navijaju za jedan klub samo kako bi mrzili one iz dr kluba. To je stvarno lose. Zasto meni kao navijacu jednog tima ne bi bilo drago za, recimo, neki lijep evropsko plasman dr kluba? Situacija je veoma losa. Danas se navija da bi se mrzilo a ne da bi se volilo. Tuga velika.
Zato tele jedno sto nije ovo jedna dzava da se vole svi klubovi...mislis da je onom debilu sa Pala ili onom iz Banja luke sto mi je ranio starog "pere" da Sarajevo ili Zeljo naprave nesto u evropi?????? Nemoj nam ti pricati kako se voli klub i kako treba bodriti molim te...da znas kako je u ostalim Drzavama..kako se vole navijaci chelsea i arsenala ili olimpi...i panate.... idi kume furaj sta tebe fura pusti se pametovanja!!!
Mislis: Boli mene neka stvar kako se voli klub. Ja samo iznosim cinjenice, a to je da se navija samo kako bi se mrzilo druge. Vise se energije trosi na mrznji drugih nego na smisljanje navijackih pjesmi, smisljanje performansa na tribinama ili ne daj boze, kakve mini radne akcije na ciscenju stadiona. Sta je mene briga jel ko navija ili ne, ili da li se vole šalke i bayern? J3b3 mi se, pravo da ti kazem, jer me to ne interesuje, ali cu svakako da kazem da mrznja drugih timova koja je jaca od ljubavi prema vlastitom, nije i nece nikad bit normalna, i tu me niko nece usutkat ili sprijecit.
Prikaži sve komentare (99)