Svidjalo se nekom ili ne, Srbija postaje ponovo najvaznija zemlja regiona i ekonomski najjaca. Najjaca aviokompanija postace ovo. NIS se siri neverovatnom brzinom i otvara pumpe po Bosni, Rumuniji i Bugarskoj. Negde 2014/2015 pretice INU a cilj mu je a postane najveca naftna kompanija u celoj JIE. To su zacrtali do 2020. Auto industrija..da ne spominjemo. Juzni tok pocinje u novembru gradnja(vrednost 1,7 milijardi evra kroz Srbiju). Samo kroz Srbiju prolazi od ex yu zemalja..i iz Srbije ce se racvati gasovodi za CG/Mk/BIH/HR I moguce Kosovo. To je ono sto Rusi sami naredili da tako bude, zbog kao nekog kvazi prijateljstva. Ugovori o tim fabrikama cipova/poljoprivreda sa Arapima. Beograd kongresni/sajamski/modni/medijski i kulturni centar celog regiona. ubedljivo motor i lokomotiva Srbije. Novi Sad- i.t. centar Srbije/sajamski centar/studentski grad. Neverovatno perspektivan grad. Ne mozemo da omasimo, niko iz regiona nema takve sanse i kapacitete. Hrvatska stagnira 5 godina, recesija.
Ma sjajno, a de mi ti reci kakva ce situacija biti dole malo nize od Beograda. (Ne mislim na Kosovo) Da vidim kako to oni zive i misle o toj Srbiji. Ma kakvi vi, zahvalite i malo doDicka sto vam sve nase zivo proda, i sto uvozu ama bas sve uvozi od wc papira do kasikice mater mu jebem lojavu.
Ne kontam zašto kod vas ima toliko ne zaposleni i zašto ste zaduženi kod MMF-a duplo više nego BiH? Haj kod nas je rat bio i razrušene firme, pa onda nacionalisti / mafijaši na vlasti pa grabe pare,privatizacija ali Srbija je nakon Juge komotno mogla samo da nastavi da ojačava i ojačava . Mogu da shvatim da je Milošević bio problem,njega ste smjenili,pa mafiju ali onda opet ništa. Vi ste trebali biti ekonomski glavni na Balkanu ali jbg.. neće vas
Prikaži sve komentare (144)