Dokle god imamo politicare koji hoce da sruse BiH i koji ne misle dobro za ovu drzavu i narod koji obitava u njoj, dokle god imali one kojima je drzava puna usta i koji ubiru poene na osnovu drzave a koji hoce da je podijele i da od nje prave neke nacionalne torove a u tim torovima narod smatrali bravima i brojevima, dokle god imali politicku mafiju koja gradjanski novac smatra svojim pa s njim rade i daju kome god oni hoce i sta hoce, dokle god ne bude visila po BiH drzavna zastava a ne zastave paradrzava sto je u slucaju npr Hercegovina, dokle god ne bude sudjenja onim politicarima koji su experti u mitu i korupciji, napredka za nas nema! Zivjela Bosna i Hercegovina, zivio BH narod, zivio rad!
I ja bi volio sve da bude tako, da se hocemo izjasniti svi kao jedan bosanski narod, da se svi volimo i postujemo, al to su price za malu djecu. Nikad se mi vise necemo voliti niti cemo moci zajedno i jednog dana kad se sve stisa i smiri i zavlada idila, opet ce neko doci i povest narod u rat. Historija nas je naucila da nas mrze svi i da nas niko i nikad nece prihvatiti. Uvijel cemo biti poturice i balije koliko god dobar narod bili, uvijek ce gledat da nas istrijebe a mi i dalje glupi ne mozemo cak ni svoje probleme rijesiti, hebu nas nasi kao da su tudji. Nikad jarane nece biti kod nas idilicno i kad bude to ce biti laz koja ce kratko trajati i opet ce pocet köanje muslimana. Dobro se trebamo paziti jer iduci napad bi mogao biti i zadnji napad.
Moze druze, moze se i moramo zivjeti skupa, jer je BiH drzava svih nas, i dok to ne shvatimo svi, nacionalisti ce upravljati s nama kao i do sada!
Prikaži sve komentare (30)