Nema tu osuda,Gras prima silni novac koji se unutar firme krade,sve im se uredno uplacuje vec godinaam,a ovamo kradu zaposljavaju radnike,te sad ima oko 800,900 viska radnika,samo sto bi njih trebalo poslati pod stecaj,ali to Bubica i Zeljkovic ili ne znaju ili ne zele iz svoje koristi neke uraditi i rjesiti.
A jesi li sigurna da se svaka subvencija obecana Grasu uredno uplati..? Subvencionirani kuponi za :Penzionere, Studente, ostale skupine (RVI,SP) i ostalo..? Problem je u putnicima bez karte kojih ima puno vise nego sa kartom.LP
Pusti više šuplju, ovaj krade, onaj krade. Nisu oni krivi što kradu već gradska vlast tj. vlasnik GRAS-a, koja im to dopušta i koja ne radi ništa da se višak radnika zbrine, uvede stroga kontrola ulaza i izlaza (novca, materijala, ljudi) i napravi zatvoreni sistem tramvajskih stanica - ko nema kartu ne može ući na stanicu i zdra'o. Nek' kopiraju od drugih ako već sami ne znaju. Ionako su u školi prepisivali da bi došli do diploma, pa šta im fali da i sada to rade. Još bi na kraju postali i pozitivne ličnosti grada.
Prikaži sve komentare (76)