PAZI OVO! 1. pot => Grčka / Hrvatska -obje reprezentacije su za poželjeti kao protivnika, uzme li se u obzir Njemačka, Španjolska, Italija... -u obranu BIH, Grčka igra odvratan destruktivan nogomet 2. Pot => BIH / Srbija -obje reprezentacije potencijalno teške, ali nepredvidljive (balkanski mentalitet, ne znaš što očekivati). -u obranu Hrvatske, Srbija ima jednu od najjačih obrana (Kolarov, Nastasić, Ivanović, Subotić) 3. Pot => Slovačka / Belgija -belgija 4. najskuplja reprezentacije svijeta, Slovačka zalutala na WC2010, ali nebitna 4. Pot => Litva / Škotska -Škoti imaju nekoliko vrhunskih igrača (tko prati EPL), pogotovo Whittaker, Snodgrass (otkriće prošle sezone), McGreggor na golu. Otkad su promjenili izbornika zadaju muke svima. -Litva je baksuz 5. Pot => Latvia / Makedonia -makedonia ima par dobrih igrača i organizirani su, Latvia ništa 6. Pot => Luxemburg / Wales -Luksemburg ne treba komentirati -Wales ima Bale-a (€100mil) i pola Cardiffa (koji je nedavno City razbio 3:1)!
Oprostite ekipa iz BIH, ali stvarno nije za uspoređivati tko je u kakvoj skupini. Vrh vaše skupine su Džeko, Pjanić, Begović, možda koji grk i to je to! U našoj skupini bi repka izgledala ovako: Mignolet (BEL/LIV) Srna (SHK/CRO), Kolarov (SRB/MCI), Ivanović (SRB/CHE), Subotić (SRB/BVB) Fellaini (BEL/MUN), Hazard (BEL/CHE), Modrić (CRO/RMA), Bale (WAL/RMA) Mandžukić (CRO/BAY), Benteke (BEL/AVL)
Realno, Hrvatska moze dobiti Belgiju cisto na misice, na snagu. BIH nebi imala sanic pored Belgije, jer za razliku od Hrvatske fizicki smo mnogo slabiji. Samo Spahic i Dzeko su fizicki besprijekorni. Vidjeli smo kako su nas Slovaci fizicki izdominirali u Zenici. A za Belgiju bi na SP sve osim polufinala bilo RAZOCARANJE, i za njih i za nogometni svijet, Sjajna reprezentacija
Prikaži sve komentare (123)