Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
necu da hejtujem il nesto stvarno sam presretan zbog pobjede i svega :D al ipak kao javnost mislim da se ne ponasamo korektno prema DZEKI... normalno je da nakon svega sto jje bilo sa hajrovicem prije godinu dvije i kad su se vukle svadje njih dvojice po medijima, da mu mozda cak malo i bude krivo sto je sad on tu i sto ga svi velicamo... al ipak dzeko je taj koji zasluzuje stvarno najvise podrske u ovim trenutcima od nas istinskih navijaca BIH jer ipak nebrojeno puta nas je obradovao... i sljedecu utakm u zenici ocekujem od nas navijaca da ga istinski podrzimo jer treba nam stvarno odlicna atmosfera u reprezentaciji i mi kao navijaci moramo utjecat na to... pozdrav za sve i abda vidimo se u brazilu :D
jednostavno neeeeeeemamo pravo da ga pljujemo taman da sam sebi da gol nakon svega sto je ucinio za ovu reprezentaciju i ovu drzavu :) toliko od mene :)
Ma Dzeko je kralj, al mi je Hajrovic postao sa jednim potezom Dr. Hajrovic jer me je izljecio od jakih tegoba u predjelu zeludca :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sta nas briga za listu .. idemo u Brazil a onda se penjemo medju prvih 10.
DŽEKO i društvo će nas dovesti među prvih 5 !!
imaš li para da odeš u taj brazill aaa brOtooo?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mislim da nas je ovog pada vise kostala prijateljska utakmica sa SAD-om nego poraz od Slovaka jer smo njima uzvratili (ako su susreti sa Slovacima uopce uzeti u obzir). Bezze smo zijanili od Amerikanaca, al nema veze. Ko haba listu sto se mene tice neka smo 30 samo da odemo u Brazil. A i ja se slazem sa svima u konstataciji da mi ipak vecu zahvalnost dugujemo Dzeki i ostatku koji je tu sve vrijeme nego Hajrovicu. Ali svi zajedno (novi i stari) smo puno jaci jer dva nova igraca su postigla dva gola u Slovackoj. Samo neka bude dobra atmosfera u repki i jos dvije pobjede ako Bog da... pa cemo onda biti i medju nosiocima grupa za naredno Europsko prvenstvo.
Samo nek smo među prvih 20, a bit ćemo aBd i u prvih 10.
@stroj, @gateano, a de ti men sad reci, sta ti mislis da je hajrovic dosao u BIH reprezentaciju zato sto je voli? ma daj molim te ako cemo iskreno i sam hajrovic je rekao da mu je cilj brazil i neka od liga 5, a cim je vidio da je bosna kao reprezentacija napredovala onda hajmo mjenjat drzavljanstvo ma daj molim te,, msm ne kritizujem ja hajrovica neka njega, on je nama potreban, al dzeko je tu od samog osnivanja ove reprezentacije na ovom nivou, tako da definitivno on zasluzuje trenutno najvise podrske...
PAZI OVO! 1. pot => Grčka / Hrvatska -obje reprezentacije su za poželjeti kao protivnika, uzme li se u obzir Njemačka, Španjolska, Italija... -u obranu BIH, Grčka igra odvratan destruktivan nogomet 2. Pot => BIH / Srbija -obje reprezentacije potencijalno teške, ali nepredvidljive (balkanski mentalitet, ne znaš što očekivati). -u obranu Hrvatske, Srbija ima jednu od najjačih obrana (Kolarov, Nastasić, Ivanović, Subotić) 3. Pot => Slovačka / Belgija -belgija 4. najskuplja reprezentacije svijeta, Slovačka zalutala na WC2010, ali nebitna 4. Pot => Litva / Škotska -Škoti imaju nekoliko vrhunskih igrača (tko prati EPL), pogotovo Whittaker, Snodgrass (otkriće prošle sezone), McGreggor na golu. Otkad su promjenili izbornika zadaju muke svima. -Litva je baksuz 5. Pot => Latvia / Makedonia -makedonia ima par dobrih igrača i organizirani su, Latvia ništa 6. Pot => Luxemburg / Wales -Luksemburg ne treba komentirati -Wales ima Bale-a (€100mil) i pola Cardiffa (koji je nedavno City razbio 3:1)!
Oprostite ekipa iz BIH, ali stvarno nije za uspoređivati tko je u kakvoj skupini. Vrh vaše skupine su Džeko, Pjanić, Begović, možda koji grk i to je to! U našoj skupini bi repka izgledala ovako: Mignolet (BEL/LIV) Srna (SHK/CRO), Kolarov (SRB/MCI), Ivanović (SRB/CHE), Subotić (SRB/BVB) Fellaini (BEL/MUN), Hazard (BEL/CHE), Modrić (CRO/RMA), Bale (WAL/RMA) Mandžukić (CRO/BAY), Benteke (BEL/AVL)
Realno, Hrvatska moze dobiti Belgiju cisto na misice, na snagu. BIH nebi imala sanic pored Belgije, jer za razliku od Hrvatske fizicki smo mnogo slabiji. Samo Spahic i Dzeko su fizicki besprijekorni. Vidjeli smo kako su nas Slovaci fizicki izdominirali u Zenici. A za Belgiju bi na SP sve osim polufinala bilo RAZOCARANJE, i za njih i za nogometni svijet, Sjajna reprezentacija
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Yebiga, da smo kući dobili Slovake i SAD (USA) ima li bi 1105 bodova i bili bi na 8 mjestu.
Da, uz poklapanje drugih rezultata
obje utakmice ste odigrali za kladionicu.
*ebo listu gargamo za BRAZIL....
Neka smo i zadnji na listi, ali neka odemo na svjetsko :D.
I Dzeko i Hajrovic kao i ostali reprezentativci su kraljeve, kingovi, sahovi, carevi..... KO IMA STA RECI PROTIV DZEKE ? SAMO POKVARENA DUSA, ONAJ KOJI MRZI BIH, SKOT, MAMLAZ, SOSON, IDIOT, BESPOSLICAR.....................
Prvo pises da su kingovi da su carevi itd,a onda stavljas sosone u istu liniju sa idiotima,mamlazima,besposlicarima,sa onima koji mrze Bosnu. Sad da ti postavim pitanje znas li ti koliko igra sosona za Bosnu?
Eto bas me boli briga za rang listu. Bilo koja lista koja stavlja Anti-fudbal Grcku na 12-toj poziciji nema veze sa zivotom.
Najbolje je da se Dzekson i Izi svađaju golovima.
Sto se tice liste to je nevazno, ono sto je najvaznije da nasi odu vise na to takmicenje u Brazil, drugo ta lista moze biti i popravljena u narednom vremenu kada neki od velikih budu pauzirali SP 2014 u Brazilu.
Kao prvo osjecam se prozvanim "MIS IZ RUPE" i duzan sam da kazem da se ponosim sa tim zvanjem. Dzeku volim kao brata i nemoguce je opisati koliko je on bitan za nas narod ALI nema pravo ni ON niti Susic da nazivaju nase kritike MISJOM. J a licno se ne osjecam kao MIS i vrlo bi rado imao debatu i sa DZEKOM i sa SUSICEM. Ovo padanje na FIFA ljestvici je nista drugo nego zasluga PUSICA ili SUSICA. Da Pusic nije pravio idiotske izmjene i podcjenio Amerikance i Slovake i pristupio utakmici ka sa Grckom na Bilinom polju "Misevi" nebi kritikovali. Kapa dole za izjavu Pusica: Nije Hajrovic pobjedio nego i oni na klupi i oni na tribinama....To je vaznije od Dzeke i Pusica, kolektiv, bratstvo.....a mi "Misevi" nismo zaboravili Barbareza, Kodru, Baljica....mi "Misevi" i tugujemo i radujemo a vi "zvijezde" dolazite i odlazite i NIKAKO NEMATE PRAVO DA NAZIVATE NAROD MISEVIMA. Nisu Bosnjaci bili Misevi 92 niti 41 niti bilo kad, mi samo volimo i ginemo za nasu SVETINJU KRVLJOM NATOPLJENU
Ne baljezgaj glupane. Kakvo natapanje krvlju, o cemu pricas, tema je fudbal.
Svaka ti je na mjestu!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sjecam se kad smo bili 48.
Spanija je cudo ... Vec zaredom pobjedjuju.
niko od na nema pravo da bilo sta kaz lose o dzeki toliko puta nas je momak obradovao ja licno nisam nikad bio ljubitelj veliki dzeke ali mislim da momku u ovom momentu treba podrska momak imam problemcica sitnih koje ce nadam se prevazici dzeko je jak i licnost je prava podrzimo ga i vratice nam to duplo a sto se tice ove tabele to je uvjek bila glupost nigdje veze tako da puno ne treba davati paznju tome pozdrav raja