Kad već Srbi i Hrvati odvučeni u svoje nacionalne torove, neka znaju da i mi konja (pardon, ovce) za trku imamo ! U tor, u tor ovčice, u bošnjački tor ! Šalu na stranu, ko ovo ne razumije neka zna da se NE SMIJE dozvoliti ništa što bi dugoročno gledano jednog dana moglo demontirati nacionalne torove. Zato koncept nacionalnih torova treba ojačati, zabetonirati, pa kad su napravili dva, onda treba biti i treći, bošnjački. Bilo bi još bolje da ima i četvrti. NE SMIJE dozvoliti kao što je slučaj u drugim zemljama da geografska odrednica službeno postane i narodnost. Bosna i Hercegovina MORA zauvjek ostati nacionalno poderana ! Zato reci NE ! Bosancima, već podrži podjelu na nacionalne torove !
Ne mora prijatelju,potrebno je promijeniti ustav,ako dobiješ naklonost srba i hrvata možemo početi.Niko nije ograničen da ne vidi koliko nacionalni torovi onemogućavaju,usporavaju prosperitet jedne države(svjesni smo trenutnog stanja i lopovluka,mita,korupcije itd.),ali na žalost potrebno je prvo mijenjati ustav pa krenuti dalje.Ustav se ne mijenja popisom ,ali ima ispod par pametni osoba koji su detaljno objasnili o čemu je riječ.
Pa ako su Srbi i Hrvati u torovima, jel treba Bosnjake pustiti da ih vukovi jebu po livadama, idemo i mi u svoj tor, evo vam ga na!
Prikaži sve komentare (786)