Jedini ministar iz bosanskohercegovačkog entiteta RS, koji radi prije svega za interes Bosne i Hercegovine i njenih građana, iako je dotični SDS kadar, za nepovjerovati, ali istinito! Ministar Mirko Šarović, svojim radom i aktivnostima kao ministar, dao je veliki doprinos u pomirenju naroda, vraćanju povjerenja i izgradnji partnerske saradnje, kao i ubrzanju procesa evropskih integracija društva u Bosni Hercegovini. P.S. Puna podrška ministru Mirku Šaroviću!
Moj turcine-kurcine, moj glupi bosnjo-mosnjo, uz ovakvo razmisljanje mozemo slobodno ocekivati novo klanje i raseljavanje po Skandinaviji i Njemackoj u narednih 30-ak godina. Uzmi dva srbina, sa jednim sjedi za sto, jedi i pij, a drugog stavi pod sto ko kera, sta ti misli ovaj pod stolom, isto ti misli i ovaj za stolom. Dobro to zapamti!
@alberto_tomba Hvala ti na vulgarnostima. Sada ozbiljno. Slažem se da je klima generalno po pitanju suživota i prosperiteta etničkih grupa u bosanskohercegovačkom entitetu RS u onoj stvari, ali također pozdravljam svaku promjenu na bolje. Ko može dovesti u pitanje predanost radu ministra Šarovića!?
Prikaži sve komentare (64)