Kako da se nadamo boljem dok nam ovi lopovi vladaju drzavom,SDA nas unistava 18 godina I sad kad smo shvatili, oni su pruzili korjene svoje vladavine u sve pore ovog drustva,da smo sad osudjeni na propast koju nam SDA kroji iz dana u dan.Svaki pokusaj rjesenja je u ovoj zemlji nemoguc dok se korjeni SDA mafije ne pokidaju.Zlatko tebi svaka cast za borbu za ovu zmelju,ali mislim da prvo treba otjerati bandu,pa onda krenuti ispocetka...Druge nam nema..
Sine svaka ti je pametna,bas su nas SDA lopovi zarobili,svaki dan je sve tezi,mladi napustaju zemlju,penzioneri nezadovoljni jer im kasne pezije,sve firme se gase...stanje je kao u ratu samo sto ne puca...
100 % ste u pravu jer SDA korijeni su za sada neunistivi.Ono sta su nam oni za svoje vlasti u ovoj drzavi uradili mi se nemozemo oporaviti jos dugo dugo!! Ali vazno je da jos uvijek postoje politicari koji na ovaj nacin pokusavaju i pokusavaju da drzavu dovedu u red.Iskreno nepamtim kad sam u nekom konkretnom razgovoru vidio nekog SDA politicara.Godinama rade deru ogromne platurine i bogate se,drzava se zasniva na profiterima i lopovima.
Prikaži sve komentare (33)