@petar.bozic: neka se istina zna, da je rat poceo 5 mjeseci prije, a ne u Aprilu, i to onda kada su četnički dijelovi bivše JNA u Novembru 91-e granatirali most između Slav. i Bos. Broda. A djeneralu zelim dug zivot u ćeliji, i smrt njegovog čeda, PC tvorevine na tudjoj opljackanoj zemlji!
Mozda su ga i granatirali,ali to se ne moze smatrati pocetkom gradjanskog rata u bivsoj BiH. Ustase su koristile taj most za prelazak i pokusaj okupacije srpske Posavine,ali smo ih pomeli herojskom akcijom par mjeseci posle toga! :DDDDD
Petre, ne kaki, kakve Ustaše, kakvi bakrači, kakva Srpska Posavina. Posavina je srpska, koliko si i ti Bosanac pravoslavne vjere! Posavina vazda bila i Bošnjačka, i Srpska i Hrvastka, baš kakva je i cijela BiH Herojska akcija je kod vas samo kada ste 10x jači, a takvi ste i bili 92-e, pa i u Posavini, i opet sa ograničenim uspjehom. I ja bih mogao izigravati vašeg generala Mladića protiv takvog nenaoružanog i slabijeg neprijatelja..dakle Petre manje gledaj Pink televiziju i manje slušaj cajke, to zaglupljuje insana, makar on bio i Srbin (svaki most se koristi za prelazak, tamo i 'vamo' da nije tako ne bi se ni zvao Most)
Prikaži sve komentare (60)