Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj boze samo da ne umre...dug zivot,teska bolest to mu zelim od srca...
"Pašče" ne umire, nego livše :)
@mimo sky @elvis.goletic.5 Poživio ti nama "đenerale" do izricanja presude, a poslije mogu i kerove s tobom nahraniti (mada sumnjam da bi te i kerovi onjušili)..
HRAK I PLJUC
Kud ga nije šta sastavilo da krepa
srbi smrde..
pu gade ko te dade!!!
Obzirom da ima sve uslove kao u hotelu s 5 zvjezdica, ISKRENO se nadam da kad se nakaci na wi-fi , da redom cita ove komentare ! Zelimo ti ono sto ti jos niko nije pozelio a to je da dugo pozivis a nijednu noc da ne zaspis .. da imas tolike bolove al da ti Bog ne dozvoljava da umres nego da se mucis iz dana u dan ! Jos nesto Mladicu ! - koliko ti to htio priznati ili ne ti si Turcin ! niste malo bili pod njihovom vlascu ! Zivio i patio se ti nama !
Vidim da nisi shvatio sta sam htjela da kazem ! Pred pad Srebrenice ovaj kreten je izjavio kako poklanja srpskom narodu Srebrenicu na neki vas sveti dan i kako vraca Dahijama ... samo ga podsjecam na tu izjavu ;) Turci su dosli poslije k/hriscana tako da me ne zanima sta je bilo prije ;)
krep'o dabogda....
I mom ocu su sigurno drhtale ruke i noge u julu 1995 ali ga niko nije pitao za to nego je sve vise pucalo iznad njegove glave! Niko nije pokusao da zaustavi rat! I zelim da patis i platis svaki jauk mog oca i ljudi koji su zivot izgubili u rat.
Hahaha, cuj srbsku nejac (nejac sa tenkovima, i svom opremom), cuj nebeski heroji vrs, hahaha, da nije smijesno bilo bi zalosno. A kad si vec spomenuo nejac - sta je tek rodjeno dijete krivo pa da bude zaklano? Stidi se.
Da Bog da živio sve dok ti sve i jedan roditelj dijece za čiju si smrt kriv ne halali!! Amin!!
stižu aferimi
Nema sanse da ce izdrzati jos 2 godine koiko ce sudjenje trajati. Ovo se namjerno i odugovlaci da umre neosudjen.
Pa sta ako umre neosudjen? Sta ce biti ako unre osudjen?
Pa nece odgovarati za svoje zlocine i zlocine tzv. ''vrs'' kao i nece biti osude kao ucesnika udruzenog zlocinackog poduhvata za sto so optuzeno on i karadzic. Presuda glavnom politickom i vojnom licu sa udruzeni zlocinacki poduhvat ti govori kako se zove ono ostalo iza njih. I to ce biti dokumentovano presudom.
Pa vidi generale; I meni su ruke trnule od nosanja vode i drva koljena klecala od gladi smrs'o sam 30kg pa se nesto ne sjecam da je naredjeno primirje da bi se ja i meni slicni oporavili. Budi musko k'o i mi pa izdrzi ***ga ti.
Aaaa neeee, neka te još među nama, treba da doživiš da te osude za sve zločine koji si počinio sa svojim svradovima, ti bi da se izvučeš kao i Milošević, pa da se zataška i da se zvanično ne objavi da je Srbija bila agresor na BiH.
@petar.bozic: neka se istina zna, da je rat poceo 5 mjeseci prije, a ne u Aprilu, i to onda kada su četnički dijelovi bivše JNA u Novembru 91-e granatirali most između Slav. i Bos. Broda. A djeneralu zelim dug zivot u ćeliji, i smrt njegovog čeda, PC tvorevine na tudjoj opljackanoj zemlji!
Mozda su ga i granatirali,ali to se ne moze smatrati pocetkom gradjanskog rata u bivsoj BiH. Ustase su koristile taj most za prelazak i pokusaj okupacije srpske Posavine,ali smo ih pomeli herojskom akcijom par mjeseci posle toga! :DDDDD
Petre, ne kaki, kakve Ustaše, kakvi bakrači, kakva Srpska Posavina. Posavina je srpska, koliko si i ti Bosanac pravoslavne vjere! Posavina vazda bila i Bošnjačka, i Srpska i Hrvastka, baš kakva je i cijela BiH Herojska akcija je kod vas samo kada ste 10x jači, a takvi ste i bili 92-e, pa i u Posavini, i opet sa ograničenim uspjehom. I ja bih mogao izigravati vašeg generala Mladića protiv takvog nenaoružanog i slabijeg neprijatelja..dakle Petre manje gledaj Pink televiziju i manje slušaj cajke, to zaglupljuje insana, makar on bio i Srbin (svaki most se koristi za prelazak, tamo i 'vamo' da nije tako ne bi se ni zvao Most)
veća je šteta za ove pse granične policije što uginuše nego za ovo pseto
Dugu i tesku bolest ti od srca zelimo, AMIN !!
umri keruuu!