Mursi je svrgnut uz odobrenje Zapada, tako da vi što govorite da su to amer. plaćenici nemate pojma. Egipat treba biti sekularan kao prije, sramota je da se ovo radi, umjesto da bude primjer mira i civilizacije na bl. istoku što Egipat i zaslužuje biti zbog svoje povijesti i civilizacije, ali arabizacija ga je nažalost uništila...
yyyy ti nemas pojma o egiptu, pitaj se gdje MB idu po upustva u Izreal yyyy, zar u Bosni muslimani misle da ako se maze Musliman i jos neko brastvo da je to ipsravno ( MB je kukavicko jaje , zapad zna na sta su muslimani osetljivi malo razmislite )
po uputstvo u izrael? pa izrael je sam priznao da je sudjelovao u svrgavanju morsija, da ih je vojska u egiptu kontaktirala.kako izraelu može pasati morsi i islamska braća kad oni pomažu palestincima i preko egipta su surađivali s hamasom i napadali izraelce.dobro da ne kažeš još da je i hamas izraelski i da sami sebe napadaju. izraelu najmanje odgovaraju islamisti i oni su najveća opasnost za njega, ne iran i sirija koji samo laju, ali neće ga nikad napasti dok islamisti su spremni na sve.
Prikaži sve komentare (122)