tuzlanski debili, tamo nikad i nije nista normalno bilo... staces, ljudi nisu imali vode do prije par godina pa im zakrzljo mozak generacijama... kasaba
@esposuija veoma zanimljiv i realan komentar nema sta-pogotovu kad uporedis sa nasim glavnim gradom-Sarajevom gdje su slicne stvari svakodnevnica a sto se tice vode za koju spominjes da nisu imali do prije 5 godina-sta ces reci na cinjenicu da uista ta voda u nasem glavnom gradu se reducira i gasi u 00:00h navecer vec mejsecima unazad?To nije jadno i zakrzljalo za glavni grad i doba u kojem zivimo?Prije nego si das pravo da nekog prozivas i ogovaras javno i na ovaj nacin-pogleda sebe,ljude oko sebe,grad u kojem ti zivis.Ne branim nikog-samo sam realna i za tvoju info-i ja zivim u Sarajevu jer prva stvar koju ces htjeti napisati jeste da sam sigurno iz Tz pa branim svoje-stvar je u tome biti realan a ne na prvu blatiti bilo koga.Kako ocekujete medjusoban mir,ljubav i postovanje prema ljudima iz drugih zemalja,ljudima drugih nacionalnosti i vjeroispovijesti kad jedni druge mrzimo i blatimo na ovaj nacin a dijelimo istu tugu,jad i cemer ziveci u ovoj zemlji.
@xyz, ja vode uvijek imam a za tebe ne znam, samo poenta nije u tom sto je neko zavrno il odvrno vodu, kod njih nisu ni zavrtali ni odvrtali nego jednostavno nisu imali kapacitet t.j. nisu imali VODOVOD I KANALIZACIJU koja mozde da odvede govna i snabdije vodu, pa su samo govna ostala... ne prozivam ja nikog, snimak govori 1000 rijeci, sto je doduse sasvim normalno za tuzlu, grad soli, bez vode :D puna je seljobera, primitivaca, lopova, sljeglo, tako da je tamo normalno da se desavaju stvari kakve mozes vidjeti na videu, cak i policiju boli ***, ko u svakom selu :) kazem opet KASABA a kome se svidja nek ide u ono njihovo panonsko jezero :D samo nek ponese nesto za dezinfekciju jer tamo fasovat eseriju koli sad pa sad, fuj..
Prikaži sve komentare (41)