Svjetske sile danas otimaju od islamskog svijeta jer su strateški zadnjih 50 godina poslije 2 svj. rata (Izrael) planirali da otimaju i ubijaju sve one koji nisu naoružani atomskim bombama !!! (Islamske zemlje su zapostavili da atomsko naoružanje je sigurnost i opstanak jedne zemlje, a ne da budu žrtve u ovoj Izraelskoj/zAmeričkoj invaziji na cijeli svijet). Pravde u svijetu nažalost nema više!!! (Ko je tražio pravdu, davno je pod zemljom)! Zašto je Izrael svjetska sila, zato što imaju više od 1000 komada atomskih bombi!!! Pa ni Amerika ne želi doći u iskušenje da ovi budu morali ispaliti koju na Palestinu ili Iran! Žalosno, ali istinito! Danas se ispostavlja da je Njemačka (Hitler) i njegovi saveznici bili u pravo što su ratovali sa svima koji danas haraju i ubijaju po cijelome svijetu!
Kakve ti gluposti valjas! Hitler i njegova vojska je ubila samo u staroj Jugoslaviji oko 2 miliona ljudi! Na najgnusniji nacin su ubili vise od 6 miliona Jevreja! Ukupno je u WW2 poginulo 50-60 miliona! Reci da je Hitler "bio u pravu" je za mene jednak zlocin. Trebas da se stidis! Kakve veze ima Izrael sa ratom u Siriji, dajte ljudi manite se vise tih teorija zavjera. Sve te takve radikalne izjave koje traze crnu ovcu da bi se moglo prstom upirati u nekog neprijatelja, su tlo za novi konflikt. Cinjenica je da se arapsko poluostrvo budi i trese vec par godina. To je neminovan proces koji je morao uslijediti nakon decenija diktatorskih i totalitarnih rezima.
Gaetano, nema smisla s tobom diskutovati. Navedi mi izvor te informacije o svega 650,000 zrtava! Hoces da kazes da u WW2 nije poginulo na desetine miliona ljudi? I to treba da danas neko odobrava? Ja nas Bosance ne razumijem. Mi koji smo prosli rat i progon bi trebali da UVIJEK budemo protiv rata i nepravde, protiv predrasuda i zlocinackih snaga. Za Izrael - ne da mi se da komentarisem. Izrael je kompleksna tema za sebe, ali ne ubijaju Izraelci u Siriji.
Prikaži sve komentare (81)