Samo da se ovo ne desi: ...svi nasi mediji objavili da hoce da igra za nas...tup tup...zovne ga njemacka A i ode u njemacku A... mislim ono...ne bi mu ko sta imao zamjeriti...ali ne bih volio da se to desi
Mišljenja sam da FS na čelu sa Begićem odrađuje izuzetno dobar posao sa nekoliko novih igrača koji će, nadam se, uskoro zaigrati za reprezentaciju. Sušić je, kao selektor, takođe preporodio igru reprezentacije i smatram da konačno imamo dobitnu kombinaciju na relaciji FS - stručni štab. Međutim, malo mi je stav selektora čudan u vezi angažovanja novih igrača. Izgleda da bi on samo sjedio u Sarajevu, a da igrači koji vrijede, te iskažu interesovanje za nastup u reprezentaciji moraju sami da odrade gotovo sav posao. Igrači neće sami dolazit sigurno... U medijima se provlačila informacija da Sušić i nije baš oduševljen potezima Predsjenika Begića, te da, po njegovoj ligici, ne treba ići na noge igračima. Međutim, ta taktika je pogrešna i pružam, kao običan građanin, punu podršku gosp. Begiću. Agresivan, ali korektan skauting je ono što garantuje budućnost bh. reprezenattivnog fudbala.
potpisujem, realnost je takva da imamo jako puno djece BH korjena u inostranstvu, rodjene od 92 pa nadalje. jel ih samo trebamo pustiti? ne, pravi potez gosp.Begica. pored Kolasinca ocekujemo i Bicakcica(23g) (proglasen najboljim stoperom cvajte) i Izeta Hajrovica(21g) trenutno prvog strijelca svicarske lige.
Prikaži sve komentare (76)