Interesantno je da je cifut opljackan u ovoj pljacki umijesan u kontroverzna ulaganja u rudnike dijamanata u Angoli, a svi znamo koliko ljudi biva ubijeno i pati zbog rata oko dijamanata tamo. Takodjer Lev Leviev je poznat po svojim cionisticko-fasistickim stavovima i ulaganjima u izgradnju ilegalnih naselja na otetoj Palestinskoj teritoriji zbog cega su do sad bili odrzani brojni protesti protiv njega, UNICEF je odbio donacije od ovog Cio-Fasiste, a cak je i englesko ministarstvo vanjskih poslova otkazalo ugovor o najmu prostorija za svoju ambasadu u Tel Avivu od njegove kompanije u znak protesta... Cisto da informisem ljude o kakvom smecu od covjeka je rijec. Inace sam protiv pljacki, ali krasti od najvecih fasista i ubica je pozeljno, zato BRAVO MILANE RUKE TI SE POZLATILE
@Jo...: Ako ti je to pozeljno, razmisli malo o tome da su ti dijamanti osigurani. Takodje, razmisli o tome da je tesko naci kupca koji ce platiti punu vrijednost za nesto tako precijenjeno kao sto su dijamanti, ciju cijenu regulise vjestacki monopol - dakle nemaju inherentne vrijednosti i sutra mogu biti po cijeni onih koji se prave industrijski, tj. 10 do 100 puta manje vrijedni. Tu ti govorim o striktno LEGALNOJ trgovini. Lopov ustvari cini uslugu tom "cifutu" jer ce mu sad osiguravajuca kompanija isplatiti puni iznos osiguranja koji moze biti daleko veci od cak i nominalne vrijednosti dijamanata. O tome sto tebe boli sto je neko "cifut" ne bih sad. Vec si pokazao za koji tim navijas. Lopove i one koji ljude gledaju kroz boju koze i krvna zrnca.
Za mene postoji razlika izmedju Jevreja i Cifuta, naime cifutima nazivam Cionisticko-Fasisticke zlocince i one koji ih direktno podrzavaju, o kakvoj se licnosti radi govori i cinjenica da je UNICEF (medjunarodna humanitarna organizacija) odbila da primi njegovu donaciju, kao i da je Britansko ministarstvo unutrasnjih poslova prekinulo saradnju sa njim, a vec sam naveo da sam protiv kriminala, ali ovo je izuzetak. Ja navijam za pravdu na ovom svijetu, a zlocini od Angole preko Palestinskih teritorija u koje je do guse ogrezao zlocinac spomenut gore treba osuditi svako normalan i sa obrazom. Istini za volju nazalost on ce uistinu vjerovatno naplatiti ogromne pare od osiguranja, ali ce to i dodatno dici cijene osiguranja u buducnosti.
Prikaži sve komentare (115)