DRAGO MI JE ZBOG OVIH ŠTUNFOVA DA SU SADA SRETNI POSLIJE ISPADANJA SARAJEVA I SADA OPRASTAJU ZELJI ZA PORAZ I ZELJO JE OPET SAD DRAG I NAJBOLJI NEKA SAMO GUBI AKO CE GUBITI I SARAJEVO .. NAJVISE IH BOLI RODIS SE U SARAJEVI I NAVIJAS ZA SARAJEVO .......A KOD NJIH NASTANIS SE U SARAJEVU (ODAKLE NE ZNAJU NI ONI ) I NAVIJAS ZA N.K. ZELJEZNICAR.
Ajde ne ke.njaj . . . S.rali ste mjesecima kako ce nas oderati Plzen, 7:0, 8:0 . . . Mi smo bar pruzili kakav takav otpor i nismo se obrukali. Za razliku od vas, mi smo igrali sa poznatim protivnikom, koji ima rezultate u Evropi, a vi, to je smjesno u najmanju ruku. . . prvo ovi bibliotekari iz San Marina na jedvite jade, pa sad ovi posljasticari . . . I uvijek prebacujete krivicu na druge,za svoje neuspjehe. Uvijek je neko drugi kriv . . . Bolje pogledajte istini u oči. Željo barem osvoji ovu našu ligu, kakva je takva je, ali je naša. Osvojite je vi, AKO MOŽETE. A što se tiče tribina, sve je viđeno, i stoji ono davno rečeno - samo Manijci mogu napuniti Koševo ! Pozdrav komšijama, i želim vam sve najbolje u borbi za sredinu tabele. Titula je rezervisana. P.S. Samo mojne one priče, tata Osim kupuje utakmice. Deplasirano je i ne pije vode više. Sami se brukate i niste sposobni da osvojite titulu.
rodzen u sarajevu i navijam za Zelju a ljudi ce se nastanjivat dok je zivota pa sad ne pocnu svi odmah navijat za Zelju neko i za Sarajevo jel....
Prikaži sve komentare (130)