Po komentarima tocno vidim ljubomoru prema Hrvatskoj,uporedjivati Bih sa Hr je suludo,jer je HR 10 puta urednija drzava od ovee nase,koja je pred raspadom. Bosna ima 2 aviona i to jedan u kvaru i vi uporedjujete Croatian airlines s nasim mini avionima. Neki dan nam aerodrom zatvoren bio.
Evo ja sam iz Srbije, ali kazem ti, HR je prezaduzena zemlja, nova Grcka. Da je uredjenija/sredjenija/razvijenija jest, ali koja je cena toga. Pa cena je ogromna prezaduzenost , pa moraju da prodaju hitno autoputeve da ne bi bankrotirali, i uvlacenje u dupe Nemcima/Italijanima/Cesima da im dodju na more leti. Jedna sezona kisovita ili sa nestabilnim vremenom.olujama i bukvalno ode HR u bankrot. Bosna je slabija od SRB i HR, ali treba imati u vidu gde je vodjen krvav rat i gde su ginule desetine hiljada ljudi. Zemlja izgleda odlicno, ako gledamo sta se desilo sve tamo.
odkud tebi da ce bankrotirati,gdje se i kada spomenuo ikakv bankrot za hrvatsku. Ja sam iz Bih,ali to kad neko uporedjuje dvije drzave,kada se odavno zna da je hrvv bolja drzava od nase bih,koliko samo nasih radi tamo na crno da donesu nesto u bosnu. a nadji mi hrvata koji radi u bih. To da je prezaduzena stoji,oni ne prodaju autoput vec ide u koncesiju na 50 godina,stim da ce time 50% dugova vratiti
Prikaži sve komentare (124)