Vise ce se pricati o dijelovima 2-3 tijela nestalih u Sarajevu nego o 3000 tijela nestalih samo npr u Visegradu...i trudice se da izjednace te zlocine i krivicu, kako su eto i oni bili zrtve u Sarajevu...
Ne brini nece, ne mozes televizor upaliti od federalne propagande. Smatras da je ovaj zlocin u Sarajevu manje vrijedan i da je opravdan. Ili mozda na rodbina od ova kako ti kazes 2-3 tijela treba da manje zali svoje najmilije nego neko ko je izgubio svoje najmilije u Visegradu ili Srebrenici ili Bratuncu ili Drivusi ili ...gdje jos... ma koje vjere i nacije bili. Nikada ovdje nece biti mira dok je takvih kao ti, a nazalost puno vas je.
Nisam ja rekao da su ovi zivoti manje vrijedni nego da ce se vise pricati jer ce se opet poceti sa pricom kako su pripadnici drugih vjera u Sarajevu bili zrtve vecinskog stanovnistva i kako se te zrtve mjere u hiljadama, jer ce se opet ko i do sad poistovjetiti zrtve zlocinaca i zrtve koje su zivote gubile od granata i snajpera onih sa brda jer ti meci i granate nisu znali da li ubijaju Bosnjaka, Hrvata ili Srbina! Nije isto kad strada na hiljade ljudi sistemski jer se zna da su pripadnici jedne vjere i nacionalnosti, i kad strada od nasumicnog granatiranja i snajpera, kontas??? ;)
Prikaži sve komentare (50)