Sutra bih se ispalio da mogu. Bez foliranja. Gledajte ovo - Sinoć gledam dbevnik i govori se kako Hrvatska ulazi u EU 1. jula (svima nam je poznato), zatim se navodi kako se ubrzavaju pregovori sa Srbiju i određivanje datuma za priključenje EU (nešto se žuri EU, a nas se preskače), Crna Gora je na odličnom putu da postane član. Samo ćemo mi postati rupa ovdje... Hrvati u BiH imaju putovnice i od 1. jula će biti građani EU, Srbi u BiH imaju srbijanske pasoše i sutra kad' Srbija uđe u EU i oni postaju državljanima EU. Ko će naje*ati, ne treba pogađadati 2 puta. I ovo nije slučajno što radi!!!
jest...jest...medjunarodna zavjera protiv ludih bosnja. mi smo ti opasniji za svjetski poredak nego asteroidi,komete,ledeno doba. cak nas se i svjetska banka boji a obama pada u napad panike kad mu se spomene rijec bosnjo. na zadnjem tajnom sastanki trilateralne komisije donijeta je unilateralna odluka da se bosnje zaustave.
Da dino, bilo ili ne sarkastično s tvoje strane.. Bošnjaci se zaustavljaju i pravi se prostor za buduću "Balkansku Palestinu". To naš "vrh" ne konta, a tek narod. Narod je ko stoka. Ne zna ko je ni šta je ni kako da se izjasni na izborima. Treba nas istrijebiti kad' mozga nemamo.
Prikaži sve komentare (95)