ne znam zašto je vama to tako bitno,ali vjerujem da svi ili skoro svi Hrvati ne žele da im djeca imaju zajedničku nastavu sa Bošnjačkom djecom... zašto da Hrvati sada mješaju svoj jezik? jer je Bosanski jezik većina mješavina između Srpskog i Hrvatskog a malo je riječi koje su baš izvorno Bosanske,,i da bude zajednička škola meni se nebi svidjelo da mi djete dođe kući i kaže "GEOGRAFIJA", "HISTORIJA" ili "FUDBAL" isto bi i vama vjerujem smetalo da vaša djeca sad dođu i kažu "ZEMLJOPIS" , "POVJEST" ili "NOGOMET"
hrmo, izguglaj snjezanu kordic, ima par klipova na youtubu, pa probaj shvatiti koliko si imbecil. a izguglaj i sta je to segregacija i parthejd, pa to stavi u kontekst demokratije. na kraju se napusi kurca.
Od svih problema mogli biste imati kod kuće. ste zabrinuti o tome !!!.koje vrste riječi vaša djeca koriste kod kuce....Mislim da ima veći problem u BiH i našem školskom sistemu, Mislim da imamo većih problema za brigu, a ne koja riječ koristiti. Fudbal ili nogomet. ne može pogriješiti ni sa jednim .. isto sad u Americi ima dvije škole, jer neki kažu "football", a neki kažu da "soccer" ili "soda" i "pop"
Prikaži sve komentare (29)