https://www.facebook.com/photo.php?v=614754411886116 Evo kako vas posteni dekan se ponasa.A za ove koji protiv djece sehida pricaju samo nek im Bog isto daju kao i toj djeci pa nek se oni kroz zivot provlace bez svojih najmilijih.
Da se razumijemo, nista protiv sehida. Ali oni su jedno, a njihova djeca drugo. Da me se pogresno ne shvati, ali nisu ni prvi ni zadnji koji su bez roditelja ostali. Ima nas jos, pa smo opet zavrsavali fakultete u roku i bez tih para. Cast izuzecima, ali dosta te djece sehida se ubezobrazilo i zivi jedino na racun toga sto je sehidsko dijete. Osim toga, najmladji medju njima imaju opet preko 18 godina i odrasli su ljudi. I nije lijepo moliti Boga za takvo nesto, ni u kom slucaju.
titova_mala Moram te ispraviti njihovi roditeloji nisu poginuli u saobracajnoj nesreci.Oni su poginuli braneci svoju porodicu i svoju domovinu u kojoj mi sad lijepo izrazavamo demokratske slobode i demokratski trazimo svoja prava.Ne znam pratis li ove proteste roditelja sa svojom djecicom kako je to fino lijepo slatko.E sad se stavi u poziciju tog djeteta i zamisli kako je njemu kad je ostao sa svojih 10-tak mjeseci bez hranioca svoje porodice.Evo da ti dam primjer.Od mog druga iz osnovne i srednje skole babo je imao prije rata svoje granape u Urijan dedinoj , Na vratniku ,na Bistriku .Vozio ladu samaru novu ,imao kombija Wolsvagenovog.Znas ko je to prije rata imao samo onaj ko je radio crncio po vazdan.Kad mu je babo poginuo na Otesu bio pripadnik Specijalne jedine MUP-a ta su auta istruhla na parkingu,radnje se pozatvarale nije imao ko o nima brinuti.Majka ko majka radila sve sto je mogla da njega i sestru mu izvede na pravi put .
Prikaži sve komentare (38)