Hrvate je stid što slušaju narodnjake. Iskompleksirana nacija. Ja narodnjake slušam ponekad samo, nisam baš toliki ljubitelj, ali kad ih slušam pojačam do daske. Ima nekih pjevača, pjesama i melodija koji bi trebali UNESCO da se zaštite, a neke bi trebali prepjevati bez nepotrebnih trilera i napraviti ozbiljan remake.
Svakog normalnog bi bilo stid tursko-arapskog melosa koji je donesen sa agresorima, silovateljima i kolonizatorima Turcima koji su unistili kraljevstvo Bosne i poubijali svo plemstvo. Hrvati dan danas hodočaste svojim kraljevima u Bobovac, Jajce. Jer su narod, nacija, a ne vjerska skupina koja je pisala Istanbulu da se vrate nazad.
Duboke isprike, vi ste isto nacija, izjasnjavali ste se Turcima sve do odlaska Osmanlija, u Turskoj niste priznati kao "Bošnjaci" nego vas isto smatraju Turcima. Vecina vas nije ni iz BiH nego konvertirani Hrvati, Mađari (Udžuri) i naravno Srbi i Crnogorci nakon ustanaka na Balkanu. Sjatili ste se u preostali osmanski azil - Bosnu. Mi smo starosjedioci, ostali odani kulturi i vjeri Bosne. Vi, vi ste nešto strano. Toga ste svjesni. Odatle kompleksi
Prikaži sve komentare (13)