Dok mačka nema misevi kolo vode , vidim TALIB se pojavio *** li mu materna ovdje prosipa pricu kako je protiv amerikanaca ,engleza,francuza,izraela i na kraju protiv marionetskih vlada u arabiji ali djela sve kazu TALIB i njegove bradate spodobe su americki igraci ... Ako nekom ije bas najbolje jasno samo neka nadje odgovore na pitanja, ko je srusio irak i zasto, ko je okupirao afganistan , ko je srusio libiju , ko rusi i okupira palestinu, ko rusi siriju... Da budemo nacisto sirija ima vecinsko stanovnistvo sunite i da oni ne daju podrsku asadu davno bi pao ali 64% sunita su u redovima regularne vojske sirije to talib tvrdi da su otpadnici islama ma *** ti mater bezobraznu koja te ostavila u bosni , *** ti materna hoces napraviti skandal kao onaj u britaniji pa da narod ispasta zbog tvoje bolesti. Pa zar treba crtati, evropa i amerika salju oruzje fanaticima vehabijama ali samo zato kako bi srusili siriju, zar treba objasnjavati ko su vehabije i cemu sluze , kakav njihov bog.
Psuješ mi mater,vrijeđaš me na razne načine i onda se ovdje bojiš hoću li ja nešto uraditi? Ne boj se ti za TALIBA. Pripazi se ti Bašare,dok ti ovdje sa mnom gubiš vrijeme,da ti žena sa komšijom ne napravi "skandal". :) Bašare rafidijo usmrdila ti se priča na tukju.
Hahahah pa po*** su ti mater milon puta da ti je zao sklonio bi se odavde da ti je ne pojebu vise , pogledaj koliko imas minusa na svojim postovima kretenu bolesni sta ocekujes da te neko pohvali kada kazes u ime allaha posaljes covjeka da se raznese medju 100 ljudi pa ko ti nebi po*** mater idiote jedan ovo je bosna idi tamo skini kralja sauda pa pravi sebi vehabisku drzavu ali konju ovo je bosna to moras da shvatis .
Prikaži sve komentare (88)