Ministrica Mesihović koja je svoj izbor u zvanje docenta stekla u Doboju i Vitezu kada poredi Uverzitet u Sarajevu sa onim iz Zagreba ili Beograda trebala bi da spomene onda i Vitez, Doboj... Vjerovatno je u Sarajevu mnogo lakse doci i do zvanja redovnog profesora nego u Vitezu biti docent. Iznošenje ovakvih podataka od spomenute ministrice je nista drugo nego obmana javnosti.
Tvoj komentar vise lici na obmanu javnosti. Ok, ona je stekla to sto je stekla tamo gdje je stekla. Da li je ona manje vrijedan docent od nekoga u Sarajevu se moze polemisati ali je nezahvalno pricati o tome. A ako je nesto slagala ili iskrivila, ti reci konkretno sta! A ne kao udaras joj na kredibilitet bez ikakvih cinjenica o njenim navodima! Ruzno je to
Đes profa. Šta ima porediti Vitez sa Sarajevom kad 80% profesora sa UNSA i tamo honorarno radi? Kada Vitez valja profama sa UNSA valja i njoj valjda. Navikli ste vi da prodajete damu pod bubrege i ublehe okolo naivnim budalama i NVO ublehama ali i tome dolazi kraj. Neznanje kad/tad ispliva na površinu.
Prikaži sve komentare (30)