Danas su zene svjesno same sebe predstavljaju iskljucivo kao seksualne objekte. Ja ne vidim da poziraju citajuci knjige u rolkama i jaknama, ne vidim ih da snimaju video o uzgoju paprike i krompira, ne vidim da pricaju o djeci kako ih odgajati, nema ih da pokazuju inovacije i patente, same sebe skidaju do gola, guzice i sise na sve strane, uvale dupe u kameru prvi plan i ocekuje da muskarci dozive kao zensko hahahah smijesno. Same su sebe dovele do toga
Komentari pored videa i slika jasno pokazuju da im taj vokabular uopste ne smeta sto im psuju, vrijedjaju, nazivaju ih pogrdnim imenima, nijedna nije brisala komentare, ne zakljucavaju komentare, samo postaju jos gore i gore, a cilj je samo jedan, naplatiti sve od pregleda, lajka komentara itd. Niste zanimljive vise jer vas je na milione svuda.
Cim nista od tih stvari ne vidis to je dokaz da te takve ne zanimaju, jer ima zena koliko hoces koje pricaju i pokazuju te stvari koje si sam naveo. Samo sto je tebi draze gledati zene koje pokazuju guzice i sise, dok se u isto vrijeme na iste zalis. Lazna moralnost.
Prikaži sve komentare (41)