Nije mi jasno zbog cega se zale.Plate im hadzijske nista i ne rade,uciteljice po skolama jedva da imaju dvadesetak godina,ne znam kad su prije zavrsile fakultete.Prema djeci se odnose katastrofalno,bio sam sokiran nacinom na koji uce djecu i kako se ophode prema njima.Na dan sjecanja poginule djece grada Sarajeva se moglo vidjeti kako se uciteljice ponasaju prema djeci samo sto ih jos nisu samarale naocigled i roditelja i svog naroda koji je bio tamo.Zato im se daju tolike plate da nam maltretiraju djecu i njima prosipaju svoje frustracije.Jebo ih onaj koji ih zaposljava i dovodi glupace da rade kao uciteljice.Bruka i sramota kao i sve u ovoj raspaloj drzavi,cast izuzetcima koji se mogu nabrojati na prstu jedne ruke.
Ovo bas i nije tacno,decu treba vise mlatit. Mene su u komunizmu uciteljice sibom mlatile,danas toga vise nema,ali zato maloljetnicka delikvencija cveta
Na osnovu jednog primjera, i to vjerovatno pretjeranog, ti zakljčuješ o svima. Zato nama sve propada, a ne zbog nekolicine prosvjetara, doktora, policajaca i inih koji blate profesiju.
Prikaži sve komentare (40)