E moji Mostarci, dolazi vam desetine hiljada turista sedmicno, a neznate im pare uzeti, pa ni marke...proslo ba vrijeme cevapa i pita, njih to ne zanima...da je se ijedan od vas sjetio otvoriti samo obican WC umjesto buregdzinicu daleko više bi zaradio...a da ne govorim o O NAPLATI MOSTA recimo 1 KM da se predje...jer je zasticeno historijsko blago...i vjerujte da bi ga stranac platio! a ovo je samo pocetak...al hajd kako kod "nene školovani" mogu i znati kako se razvija turizam- kad ni sami nisu makli dalje od starog mosta i mostara! da bi radio turizam moras i sam kao prvo biti turista :-)
Ma znaju svi i da treba odrzavati koncerte uvece i za to što vi predlažete itd.ali je problem draga naša što je MOST na lijevoj strani pa nije u interesu desne strane da se tu išta zaradi.
e pa onda i lijeva i desna strana neka se dobro najede govana... ni oni nisu nista bitni na svjetskoj turistickoj mapi... svijet moze i bez mosta i bez mostara... pa onda i lijevi i desni neka i dalje skupljaju smece i govna od turista koji im onda u stvari samo smetaju KAD VEC DODJU SAMO DA IZLIZU KAMEN PO ULICI DVIJE... kad neznate i necete uzeti novac.- vjerujte NIKO VAM DJABA GA NECE OSTAVITI... mozete slobodno uzeti macole pa slupati taj vas most!
Prikaži sve komentare (7)