Da brojimo?: Kravica (samo sahranjeno na groblju) 4,000 Sarajevo: 2,500 ubijeno u 1992 oko 150,000 protjerano Tarcin: jos se tacno ne zna, onemogucena istraga od strane Izetbegovica & Co Krajina: 600,000 protjerano, 30,000 poginulo To je onako sto sam se odmah sjetio Da, Mostar, protjerano oko 45,000 Srba iz grada i okolnih mjesta Jablanica i Konjic etnicki ocisceni I sta je ovdje proglaseno genocidom? Gdje je Oric u Hagu?
Orić je sve po propisu ratovanja u odbrani samo očistio potreban prostor oko Svojih položaja. 90 procenata izginulih je sa pukom ili u vojnoj opremi. Ko je od komandanata oko agresora bio kažnjavan zbog nesposobnosti. I pored svega rat je za VRS bio vojniki izgubljen. Koliko je u Srbiji grobova onih koji su doneseni iz Bosne. Na kraju su i čitulje bile zabranjene u javnim glasilima.
ma nemoj, po propisu kazes, ha? ocistio, jel? tako sto je zakivao djecu za drvece? onda pogledaj svoga ljubljenog "ratnika po pravilu" na http://www.youtube.com/watch?v=9kEgYb51TvE tvoji zeleni su ga snimili u "akciji od casti i postenja" i sunecenja staraca i djece; sve "pod oruzjem". i kada su njegovi "zmajevi dobili po p.... i kada se sav bol i gnjev Srba od 3 godine izlio, onda je kuku-lele. niko nikada nije ucinio zlo da mu se zlo nije vratilo. Nazalost tako je, a kolaterlna steta je prateci factor. Bez razlike, zato ti nemoj praviti razliku. Gradjanski/vjerski/etnicki rat je najgora vrsta rata
Prikaži sve komentare (8)