Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da brojimo?: Kravica (samo sahranjeno na groblju) 4,000 Sarajevo: 2,500 ubijeno u 1992 oko 150,000 protjerano Tarcin: jos se tacno ne zna, onemogucena istraga od strane Izetbegovica & Co Krajina: 600,000 protjerano, 30,000 poginulo To je onako sto sam se odmah sjetio Da, Mostar, protjerano oko 45,000 Srba iz grada i okolnih mjesta Jablanica i Konjic etnicki ocisceni I sta je ovdje proglaseno genocidom? Gdje je Oric u Hagu?
Orić je sve po propisu ratovanja u odbrani samo očistio potreban prostor oko Svojih položaja. 90 procenata izginulih je sa pukom ili u vojnoj opremi. Ko je od komandanata oko agresora bio kažnjavan zbog nesposobnosti. I pored svega rat je za VRS bio vojniki izgubljen. Koliko je u Srbiji grobova onih koji su doneseni iz Bosne. Na kraju su i čitulje bile zabranjene u javnim glasilima.
ma nemoj, po propisu kazes, ha? ocistio, jel? tako sto je zakivao djecu za drvece? onda pogledaj svoga ljubljenog "ratnika po pravilu" na http://www.youtube.com/watch?v=9kEgYb51TvE tvoji zeleni su ga snimili u "akciji od casti i postenja" i sunecenja staraca i djece; sve "pod oruzjem". i kada su njegovi "zmajevi dobili po p.... i kada se sav bol i gnjev Srba od 3 godine izlio, onda je kuku-lele. niko nikada nije ucinio zlo da mu se zlo nije vratilo. Nazalost tako je, a kolaterlna steta je prateci factor. Bez razlike, zato ti nemoj praviti razliku. Gradjanski/vjerski/etnicki rat je najgora vrsta rata
Zasto niko ne iznese podatke koliko su muslimani srba pobili?ja mislim da je cifra tu negdje
eto iznesi ti
ja znam samo da je sarajevo etnicki ocisceno,ca 140 000 srba je protjerano...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)