Znam nekoliko ljudi koji rade u Grasu,i sa sigurnoscu vam mogu reci da im plata nikada nije bila ispod hiljadu maraka i jednom im je dan zakasnila.Sada da li se tamo svjesno radi na raslojavanju radnika,i da li se manipulise sa radnicima to samo oni koji i stoje iza svega ovoga znaju.A posto uposlene Grasa nije briga za mog oca koji bez obje noge na stakama ide pjeske,a te iste noge je ostavio na terenu braneci ovu sprdacinu od drzave,zasto bi onda mene bilo briga za njih.I koliko jos ima invalida amputiraca koji nemaju auta,i ne mogu docekati prevoz pa idu pjeske,mimo nas zdravih koji smo taoci bezobrazluka,arogancije i medjusobnih prepucavanja vlade i Grasa.
Svaka čast ! Upravu si 100 % ! Manipulišu nama i GRAS i Vlada ! Treba da shvatimo radnike GRASa nemaju fol plate?! A shvataju li oni mene kada kasnim tri dana s novim kuponom jer mojoj mami kasni plata ? O neee, ja moram da platim tu kartu, ili da izađem ! DOLJE GRAS !
znam i ja mnoge, i to sto ti pricas nema veze sa istinom. znam sigurno da jos nisu dobili citavu platu tj. dobili su samo pola plate i to za februar. knjizicu nisu mogli ovjeriti a samim tim ni lijeciti do polovine marta. i jos da ne nabrajam. e to je prava istina. podrska radnicima gras-a.
Prikaži sve komentare (151)