Cekajte da rezimiramo, Sarajevo je na ljeto dovelo bruku igraca, napravili remont ekipe jer niko nije bio zadovoljan proslom sezonom. Oke, poslozili ekipu, medjutim nisu gledali na odbranu. Polusezonu pocinju odlicno, medjutim vec nakon nekoliko kola dolazi katastrofa, ispada se iz kupa odlazi trener, polusezona se zavrsava sa katastrofalnim problemima u odbrani zbog povreda i nedostatka kvaliternih igraca i i sred frke da napomenem prodaje se odlican stoper kada najvise treba Nihad.
Od odbrane pokazao se samo Musa. Nakon toga sada na polusezoni dovodis nikakvog trenera sa nula iskustva, ne rijesavas nikakve probleme u odbrani, samo prodajes par igraca i dovodis polu igrace, ali zato pametna Ajlic sada dovodi nevjerovatna pojacanja pazite gdje, ne u odbranu vec u napad. Dovodi Ziljkica, Guliasvilia, Renana, i pazite koga sad dovodi, Francisa koji bi trebao igrati na poziciji Ikica koji je jedan od rijetkih igraca koji je dobro igrao i zasluzio mjesto u prvih 11.
Napad nam je stvarno strašan, kao i vezni red, ali od toliko igrača mi imamo samo dva štopera. Jedan ako se povrijedi, dobije crveni nebitno, opet Đokanović mora pokrivati tu poziciju i gubimo igračinu na zadnjem veznom. Isto se desilo i u prvom dijelu sezone.
Prikaži sve komentare (29)