Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da Sarajevo sada nije pogrijesilo s pojacanjima,potrebno je iskoristiti ovaj period u kojem imamo finansijsku potporu i napraviti solidnu bazu igraca.
Vrijeme je da se odustane od bojkota. Moramo svi zajedno podržati najjacu ekipu nakon rata
S pojacanjima nisu al je trener velika fula. Da nam je sad Vinko Marinovic s ovakvim kadrom i igrali bi evropu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrijednost igraca na Transfermarkt 1.4 miliona. Ovo vec lici na pojacanje koje ima iskustva u Europi
Mirza Varesanovic promašaj kao trener
ode djokanovic
Cekajte da rezimiramo, Sarajevo je na ljeto dovelo bruku igraca, napravili remont ekipe jer niko nije bio zadovoljan proslom sezonom. Oke, poslozili ekipu, medjutim nisu gledali na odbranu. Polusezonu pocinju odlicno, medjutim vec nakon nekoliko kola dolazi katastrofa, ispada se iz kupa odlazi trener, polusezona se zavrsava sa katastrofalnim problemima u odbrani zbog povreda i nedostatka kvaliternih igraca i i sred frke da napomenem prodaje se odlican stoper kada najvise treba Nihad.
Od odbrane pokazao se samo Musa. Nakon toga sada na polusezoni dovodis nikakvog trenera sa nula iskustva, ne rijesavas nikakve probleme u odbrani, samo prodajes par igraca i dovodis polu igrace, ali zato pametna Ajlic sada dovodi nevjerovatna pojacanja pazite gdje, ne u odbranu vec u napad. Dovodi Ziljkica, Guliasvilia, Renana, i pazite koga sad dovodi, Francisa koji bi trebao igrati na poziciji Ikica koji je jedan od rijetkih igraca koji je dobro igrao i zasluzio mjesto u prvih 11.
Napad nam je stvarno strašan, kao i vezni red, ali od toliko igrača mi imamo samo dva štopera. Jedan ako se povrijedi, dobije crveni nebitno, opet Đokanović mora pokrivati tu poziciju i gubimo igračinu na zadnjem veznom. Isto se desilo i u prvom dijelu sezone.
kako je krenulo biće više stranaca u ligi
Ja mislim sljedece gidine je sansa ko uhvati grupnu fazu LP taj bjezi finansijski svim timovima lige svemirsku gidinu
Koliko stranaca smije igrati ?
Kakva su ovo anonimna imena majko mila🤦‍♂️ Vlasnik Sarajeva milijarde ima a dovlaci kikiriki igrace???🤷‍♂️🤦‍♂️
Tako je Skoro govorio za Drogbu
Za par kola tekme, NIKO NE VALJA. U P A M T I T E!
Leigija stranaca.Pa ovo ne bi Kapelo uigrao kamo li naš dobri Mirzica kosica
Kontam ovaj desno kad ono Gana...
Neke nove ideje respekt
samo dovodi, njemu je ovo sansa za bolje i dat ce sve od sebe dok je nasim mlakonjima vrhunac igrat za Sarajevo pa igraju kao cunjevi
Bravo Sarajevo. Dizete rating like sa ovakvim pojacanjima.
Pa svake januar isto, dovode pa se rastaju za godinu. Chelsea za siromasne 😂😂