I kad se pitate sto ljudi "ne vole" muslimane, otvorite ovaj clanak i komentare pa pogledajte, znaci muslimani su protiv slobode govore i izrazavanja, podrzavaju terorizam, a neki bi cak i da ucestvuju. Toliko o "religiji mira" i "toleranciji".
@objektivno123 Niko ne podrzava nasilje, niti je ispravno to sto su uradili...ali tvoja vjera je vjera mira i tolerancije??? To dokazuju presude u HAG-u koliko ste mirni i tolerantni sa svojom religijom! Sto krepalog isusa ne objave u karikaturama?? Ili onu šatro “nevinu” mariju ne objave u karikaturama?? Ne lupaj gluposti, svetinje se ne diraju bez obzira cije su...u svakoj religiji ima “spremnih” da poginu za takve stvari...uzp-ovac/genocidas religijo
@igor Moja "nevjera" tj. ateizam jeste za mie i toleranciju. Daj nemoj te gluposti sa isusom i marjiom, ismijavaju se na svakom cosku, u serijama, filmovima, casopisima pa nikom ne pada na pamet da ubija ljude zbog toga, osim naravno mislimanima. To je unikatno za islam, ocekuje da svi prate "islamska pravila". To se nikad nece desiti.
Prikaži sve komentare (21)