Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacrtajte karikaturu Hitlera kako mlati jevreje kada ste slobodni.
Pa što baš misliš da će onda ući neki jevreji i pobiti karikaturiste ?
Kao što su to 2 Muslimanska fanatika uradila prije par godina.. ili ne smijem i ovo da pišem .. možda je i ovo uvreda
Eh sada pa ovi traze belaj
Zakon vam dozvoljava slobodu govora a maknuste vaseg karikaturistu zbog antisemitske poruke.
I kad se pitate sto ljudi "ne vole" muslimane, otvorite ovaj clanak i komentare pa pogledajte, znaci muslimani su protiv slobode govore i izrazavanja, podrzavaju terorizam, a neki bi cak i da ucestvuju. Toliko o "religiji mira" i "toleranciji".
@objektivno123 Niko ne podrzava nasilje, niti je ispravno to sto su uradili...ali tvoja vjera je vjera mira i tolerancije??? To dokazuju presude u HAG-u koliko ste mirni i tolerantni sa svojom religijom! Sto krepalog isusa ne objave u karikaturama?? Ili onu šatro “nevinu” mariju ne objave u karikaturama?? Ne lupaj gluposti, svetinje se ne diraju bez obzira cije su...u svakoj religiji ima “spremnih” da poginu za takve stvari...uzp-ovac/genocidas religijo
@igor Moja "nevjera" tj. ateizam jeste za mie i toleranciju. Daj nemoj te gluposti sa isusom i marjiom, ismijavaju se na svakom cosku, u serijama, filmovima, casopisima pa nikom ne pada na pamet da ubija ljude zbog toga, osim naravno mislimanima. To je unikatno za islam, ocekuje da svi prate "islamska pravila". To se nikad nece desiti.
Neki vjernici se ponašaju kao da trebaju da štite boga od nekih nacrtanih karikatura, kao da je bog neka slaba osjetljiva lomljiva stvar, kao da nije gospodar svega koji sve može i ničega se ne boji ??? ČEMU ONDA STRAH... TAJ STRAH JE DOKAZ DA SE NE VJERUJE U BOGA NEGO SE BRANI TRADICIJA I RELIGIJA KOJA JE OSJETLJIVA I LOMLJIVA KAO I SVAKA DRUGA LAŽ.
Bravo, svi mediji trebaju objaviti karikature, dosta je tiranije islama. Svako ima pravo da pise, govori i crta sta hoce.
Treba im zgradu srusiti!
Treba ti j.... mater!
Ovo je traženje guzici čepa.
Ponovo objavljene? Da se imamo oko čega svađati? Svašta.
Volio bi otići u Pariz ali na tenku. Smrdljivi francuzi