Srebrenica jeste zlocin, koji nikada nije trebao da se dogodi, ali nije genocid. Posle 25 godina i dalje se sahranjuje u Potocarima, da bi broj bio veci od realnog, namece se genocid, ali to Srebrenica ne ispunjava, ni po broju zrtava, od kojih je veliki broj pobijen dok je naoruzan bjezao kroz sela u kojima je preko 3 godine ubijao i palio kuce, ni po tome sto su civili transportovani iz grada autobusima na teritoriju Federacije, a to nikada niko nije radio, ako je vrsio genocid.
Cega si i strucnjak ? Koje ti je zvanje ? Ali evo raci nam ti svima da nije bio genocid a ostale europske sudije i pravnike cemo sve zanemariti... podatke, brojke i presude sve cemo zanemariti, jer eto Bosnjaci su sve propagandom dobili. Pa majku vam bolesnu jel vidite brojeve mrtve djece samo ?!
@gooUser1586850178 Samo ortodoxni Turčin može imati takvo razmišljanje. Cij ga 25god nakon genocida tamo sahranjuje te pa haloooo baaa ljude ste po grobnicama krili pa iste te grobnice ponekad 3 4 puta prekopavali i tijela izmjestali i znate gdje su te grobnice ali i dalje sutite eto sta ste vi. Prije ili kasnije kazna stigne..
Prikaži sve komentare (40)