Politicki analiticar i povremeni reziser DIno Mustafic ne moze podnijeti cinjenicu da je Isak Beg Isakovic, pripadnik Bosanske crkve presao na Islam a onda 1. februara 1463 godine osnovao Sarajevo. Srbi i srpski komunisti, su htjeli nametnuti 6. april kao Dan Sarajeva, a upravo su Srbi i srpski komunisti iz JNA napali Sarajevo zvanicno 6. arpila 1992. Ovaj Titotista i Srbofil bi Bosnjacima zabranjivao slavljenje 1. februara Dana Sarajeva
@KelleKulesi Imena djedova bosanske crkve su Jeremija (prvi djed Crkve bosanske), Rastudije, Miloje, Radovan I, Ratko I, Radovan II, Ratko II, Dragisa, Ljubisa, Pribisa, Rados, Vlados, Ljuben, Ljubinja, Djuro, Radmilo, Stojsan i gost Radojica. Da znas ko su ti preci bili.
@SerbianTrolIMaster da znas ako je tako jako mi je drago da smo se pravoslavlja, krmeta i krsta odrekli. Dakle Isus nije Boziji sin niti je Bog. Za nas je Isus Boziji rob i poslanik. I mi Isusa slijedimo. Ne jedemo krmetinu jer je ni Isus nije jeo niti je rekao da se jede, Isus se nije krstio kad se molio Bogu pa necemo ni mi, Isus nije gradio kapelice, manastire, katedrale, crkve, itd. To je sve vasa zabluda. Ponosan sam sto sam se odrekao zablude i rodjen kao musliman.
Prikaži sve komentare (50)