Čudim se ovoj novoj generaciji koji su odrasli sa računarima. Pa vi znate sigurno bolje od nas satarijih kada je snimak lažan i opet vjerujete u to. Nevjerovatno šta su vam uradili. Nas su nekada mogli zavarati ovakvim snimkama jer nam je domet bio TV u boji. Osvijestite se djeco, škola nas je sve unazadila po pitanju ovih stvari ali ima i onih koji gledaju i razmišljaju. Pa budite od tih.
@RazumnaOsoba Samo ne uzimati sve zdravo za gotovo što nam uče djecu u školi. Eto to. Ravna Zemlja je dokaz za to. Da su nas učili dobro ne bi se desilo da je pristalica RZ svakim danom sve više a ne može se za sve te ljude reći da su ludi, poremećeni itd. Znamo da među njima ima i doktora i fizičara i profesora raznih branši. Evo ni ja nisam ni blesav ni lud iako ćete vi sada reći drugačije jer ne znate trenutno drugačije. Pozz
@DjonSon Pa ovaj snimak gore je lažan. Ovo je samo maketa lunarnog modula. To vidi svako ko je spreman na promjene u životu. Kraj ovog snimka je taj da se ovaj "lunarni modul" podiže a kamera ga prati. je li to možda kamerman ostao ma mjesecu ili sa Zemlje pokreću kameru na daljinski 69-e ili ne znam ni ja šta više.
Prikaži sve komentare (195)